|
Forum İstanbul Mini Buluşma Resimleri |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 Saat 14:56 |
|
Gözümden kaçmış veya görememişim... İnşallah başka bu tür bir organizyonda nasip kısmet olursa gelmeyeye çalışırız...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Birader bize göe dev buluşma çünkü en sevdiğimiz dostlarımızla dolu dolu bir pazar günü geçirdik üstelik iki tanesi pejo olması seni ilgilendirmez bu bir ikincisi olarak hepimizde pejo vardı zamanında ben scirocco aldım arkadasımız seat aldı ama kopmadık dostlugumuzdan hala bu foruma takılıoyoruz o yüzden bu tarz yorumlar yapmazsan sevinirim
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu içinde dev kelimesini sizden başka kullanmış olan kimse yok, sadece ben ilk mesajda adı mini kendi büyük buluşma yazdım oda geçirdiğimiz süre ve eğlencemiz için, bir sonraki buluşmaya sizide bekleriz, o zaman demek istediğimi daha iyi anlarsınız, iyi forumlar.
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Amacini anlamadim arkadasim baslikta yaziyor zaten mini bulusma diye aracimizin peugeot olmasina gerek yok peugeotlarimiz varken tanistik zaten gönüllerimiz bir bizim.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Zek-i
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aydinlattigin icin saol konu icinde dev yazdigi icin soyledim |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dev buluşma diyen kimse yok adı üstünde mini buluşma (benim gözümde yinede dev buluşmadır) peugeotsu olan gelecek diye bir kural yok diğer araç sahipleride eskiden peugeot kullanmış forum üyeleridir. Düzenleyen Serco05 - 11 Şubat 2013 Saat 21:27 |
||
Zek-i
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar dev bulusma diyorsunuz ama 4 tane arac var. İki tanesi peugeot ustelik. İlginc
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 Hafta önce güzel bi brunch organizasyonu düzenlemiştik eşli olarak, sanırım haberiniz olmadı, inşallah birdahakine bekleriz. |
||
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel bir buluşmaya benziyor..(Resimlerden görebildiğim kadarıyla)
Evli barklı olunca biraz sıkıntı oluyor..Sadece 1 pazar günümüz var tatil..
Oda yetmiyor zaten..
Umarım ilerleyen zaman diliminde eşli veya bayanlı bir toplantı buluşma olursa uygun olursak iştirak etmek isteriz...
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bekliyoruz gökhan abi :)
|
||
|
||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçmiş olsun kardeşim faceden gördüm resimleri :)
|
||
|
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gelemedik yaa taşınma işi çok uzun sürdü 22:30'da anca eve geçtik tanışma fırsatı başka bir etkinliğe kaldı artık
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağolasın teşekkür ederim :)
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Zevkli bir buluşma olmuş karting yapmayı özledik inşallah birdahaki sefere bende aranızda olucam.
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçmiş olsun Alper dikkat et kendine. |
||
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vayy vayyy vayy on numara olmus..Alperım hayırlı olsun kardesım kazasız belasız..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bendeki resimler bu kadar Altan diğerleri Alper'de. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sen Yokmusun sen yaa ne olcan böle
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burağım bugün rahatsızım hasteneye gidicem yuarın ınsallah atarım
|
||
audiocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok güzel bir buluşma oldu, bu kadar renkli geçiceğini hiç tahmin etmemiştim, herkeze teşekkürler. Serkan abi fotolar daha varsa uplayıver buraya, yarın akşam hepsini alacağım. sağlıcakla..
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |