Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2012 206+ Ses Sistemi Anten
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2012 206+ Ses Sistemi Anten

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2012 206+ Ses Sistemi Anten
    Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 03:54
Teyp takıldı ve sadece 1 kere yuvasından çıkarıldı oda ivedikte gösterdiğim sırada anten fişini aparatını felan elektrik bantıyla sarıp yerleştirdiler vallahi bahtsız bedevilik var galiba bende şu aparatı taktırıyım yine sürerse problem ozaman benden çekicekleri var :D 100 Km yol yaptım problem den dolayı
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 01:12
Can can şişman ve çok konuşan bir adam var . Çok seri kendine inandırıyor adamın satış politikası ve insan etkilemesi çok iyi. Tabi herşey satışa kadar.

Aracınız yeni, kesinlikle saçma sapan ustalara götürüp rezil etmeyin. Eğer zor değilse teybinizi geri takın ve deneyin ses nasıl olacak.

Bir de pioneer teybi takıp yerine yerleştirmeden ve anten kablosunu çok gerdirmeden deneyin nasıl oluyor.

bunlara göre bir harita çizebiliriz.

Güçlendirici olayını bilmiyorum ama sıfır arabada gerekli olacağını sanmam. ben de 6000km de değiştirdim teybi ne öncesinde ne sonrasınd sorun olmadı ki bütün ses sistemini kendim ellerimle yaptım.

Benim aklımda bir de siz bu teyple böyle uğraşırken soket zarar görmüş olabilir tam şaseyi almıyorsa yapabilir.

Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 01:00
Önceki teypi pek kullanmadım kısmet olmadı 124km de teyp değişti cd kullandım bu gun Pioneer Mehmet kazım karabekir e gittim güçlendirmek için aparat gelicek 2-3 gune arayın gelince çağırıyım sizi takalım dediler.

Yan tarafındada can can pioneer vardı orayada bi uğrayım dedim ustası pioneer teyp bozulmaz cok az rastladım bozulanına dedi sabit dururkende cızırtısız çekiyo bu radyo dedi bence şasede almıyo bi şaşmazda elektrikcide götürün anteni değiştirtin dedi ne yapsam bilemedim :S

Aparat 12V bağlanıyomuş sahibindende gördüğümden büyük ihtimal.

Ayrıca kendi teypleri kuvvetli oluyo anten dandik olsada kapıyo anteni değiştir çözlürü aparata hiç girme dedi :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2013 Saat 09:04
Orjinalini yazan: ismoooo2 ismoooo2 Yazdı:

Şu radyodaki cızırtıyı çözelimde başka birşey istemiyorum aux aux ta bi yere kadar şarkıları ezberledim heyecanı kalmadı şarkıların :D

Hocam eğer soket kısmı ile alakalı bir sorunsa çok gezmenize gerek yok. Gidin iyi bir yere adam akıllı taksınlar. 5-10tl verirsiniz yakıt harcamamış olur trafişk sıkıntısı çekmezsiniz. Batıkentte oturuyor iseniz şaşmazdaki teypcilere bir uğrayın derim.

Eğer soketten bağımsız bir sorunsa ona da müdehale edebilirler. Belki anten hattınız ve ya anteninizle ilgili başka bir sorun olabilir.

Önceki teypte sorun yaşıyor muydunuz ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2013 Saat 02:01
Şu radyodaki cızırtıyı çözelimde başka birşey istemiyorum aux aux ta bi yere kadar şarkıları ezberledim heyecanı kalmadı şarkıların :D
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 21:11
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Sanırım bu parçadan bende var. Söylemesi ayıp Londra'dan getirttiydim LOL (Ne alaka bilmiyorum ama havamı atayım dedim Smile). Ali okula uğruyorsan ben parçayı getiririm okula, arkadaşta uğrar bakarsın teybe (ortada buluşturdum sizi hadi yine iyisiniz). Ama öğrenci adama tatilde okula uğra demek ayıp olabilir Unhappy. Bendekinin resmini koyarım birazdan Ali kontrol eder foruma uğrayınca. Çözümüm saçma olabilir ürünün fiyatını bilmiyorum 5 liralık mal için 10 liralık yol parası vermenizi istemem o nedenle sadece öneri benimkisi.

Bu arada ismooooooo2 arkadaşım kendinizi, kendini tanıt bölümünde tanıtırsanız forumca memnun oluruz. Ayrıntılı bilgi: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz

Sabah 8 akşam 8 okuldayım LOL Öğrencilik biter iş başlar bize tatil yok.

O parçadan arkadaşta var ama sanırsam teybi yerine oturturken kablo kırılıyor ya da çıkıyor yerinden. Tek sıkıntısı o. Teybi yerleştirirken çok nazik ve dikkatli davranmak lazım.

Mahmut hocam bu arada senin parçanın ilanını verelim siteye muhakkak alıcısı olur. Hem senin paranı alırsın hem de alacak kişi beklemez işini görür. Hatta bu arkadaş bile alabilir. Teybi pioneer ise tepe tepe kullanır :D Hadi montajı da benden LOL

Düzenleyen Alicilik - 29 Ocak 2013 Saat 21:11
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 20:22
Sanırım bu parçadan bende var. Söylemesi ayıp Londra'dan getirttiydim LOL (Ne alaka bilmiyorum ama havamı atayım dedim Smile). Ali okula uğruyorsan ben parçayı getiririm okula, arkadaşta uğrar bakarsın teybe (ortada buluşturdum sizi hadi yine iyisiniz). Ama öğrenci adama tatilde okula uğra demek ayıp olabilir Unhappy. Bendekinin resmini koyarım birazdan Ali kontrol eder foruma uğrayınca. Çözümüm saçma olabilir ürünün fiyatını bilmiyorum 5 liralık mal için 10 liralık yol parası vermenizi istemem o nedenle sadece öneri benimkisi.

Bu arada ismooooooo2 arkadaşım kendinizi, kendini tanıt bölümünde tanıtırsanız forumca memnun oluruz. Ayrıntılı bilgi: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
kayali Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kayali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 19:05
bu konuda birşey demek istiyorum şuan bendede sistem var radyo rezalet ama şöyle bir durum var aracın orjinal teybide varken radyo rezaleti nerdeyse hiç birşey dinlenmiyordu
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 01:19
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

bence bu tip parcalara gerek olmamalı, yeni taktıgınız teyp ile güzel ses almalıydınız muhakkak teyp oturtulurken anten kablosu yamuluyor ya cıkıyor bence

+1  yeni arabada böyle şeyler gereksiz ben de aynı aracı kullanıyorum kısa anten kullanmama rağmen hiç bir sıkıntı yok
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 00:03
bence bu tip parcalara gerek olmamalı, yeni taktıgınız teyp ile güzel ses almalıydınız muhakkak teyp oturtulurken anten kablosu yamuluyor ya cıkıyor bence
Yukarı Dön
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 23:26
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/radyo-anten-guclendirici-yukseltici-ve-radyo-63491551#product-information 

Bu aleti kullanmaya değermi işe yarar bi yanı vamrı bu tür aparatların?
Yukarı Dön
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 23:25
Batıkentte oturuyorum o çeviriciden benim aracımda kullanıldı orjinal çıkışını bozmamak için taktılar fakat dediğim gibi cızır cızır ötüyo çözümü bulabilirsek çok güzel olur vallahi radyodan sogudum hep aux da olmuyo :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 21:32
Teybinizi ddegistirmissiniz anladigim kadari ile. oem disi markali teypler iso tipi anten soketine sahip bu yuzden pejo ve turevleri ar araçlarda yukardaki parcadan kkullanmaiz gerek.

Bu parca iso anten cevirici diye gecer aksesuarci ve teypcilerde vardir

Teybi sokmeniz icin o aparatlar sart . Eger teybi yeni aldiysaniz kutusunda cikmis olmali.

Ben etlikteyim o cevirici parcadan elimde yok ama teybi cikarmak icin olan parca dan var. Siz nerede ikamet ediyorsunuz?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 21:22
Şu an dikkatimi çekti Ankaradaymışsınız bu işten anlıyosanız gelip gösterebilirm zahmet olmazsa tabi :)
Yukarı Dön
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 21:21
gücü arttırımı bu parça yoksa kendi kullandıkları ek yerine bunumu takıyım ayrıca ismi nedir birde müziksetini kendim çıkarmak istiyorum ama o iki taraftan soktukları parça bende yok nasıl sokebilirm
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 21:16

Bu parcadan kullanmaniz gerek hocam. Birde teybi oturturken anten soketi cok oynuyor ona dikkat edin

Düzenleyen Alicilik - 28 Ocak 2013 Saat 21:21
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
ismoooo2 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismoooo2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 20:24
2 Gun önce 500Km deki aracıma Pioneer ses sistemi yaptırdım fakat şöyle bi sıkıntı varki yolda giderken 10 saniyede bir cızırtı alıyorum bazen küçük bazen büyük bi cızırtı zamanla sınır bozucu olmaya başlıyor nasıl bi çözüm bulabilirim aux dayken yada sd kart takılıyken herhangi bir sıkıntı yok.
Gittim gösterdim yaptırdığım yere antenin ucuna aparat takıp bağlamışlar üstüne elektrik bantı geçti bide bi tur attık tık yok çıktım köşeyi döndüm tekrar başladı :D
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 135 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 423 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34989 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 104012 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 671 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 30574 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53272 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1072 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 17530 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 1532 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 447 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 406 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16927 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1145 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 876 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3918 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 1085 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3186 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34682 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 2419 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
ersin61 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English