![]() |
|
peugeot 307 tekleme ve beyaz duman atma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 13:12 |
Bende de beyaz duman sorunu vardı yağ yenilemesi yaptım düzeldi ama arabayı ilk çalıştırdığımda yine beyaz duman atıyor sonradan düzeliyor.
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyaz duman su buharı ise motora bir şekilde su karışmış demektir. inşallah sorun devam etmemiştir..
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
galiba bobin arızalandı
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
acayip şekilde yağ karışımı koymuşlar o yüzden olur
|
|
![]() |
|
osman66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: şöför Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Arkadaşlar benim peugeot 307 benzinli 2003 model araba sahibiyim arabamın gazı bitti ve shell benzinlikten gaz aldım 8km sonra aracım teklemeye başladı ve beyaz duman atmaya başladı rolantide teklemeli çalışıyor vitese taktıgımda stop ediyor sorun ne olabilir? şimdiden teşekkurler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |