![]() |
|
KAZA Yaptık;) Foto mevcut |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2013 Saat 18:40 |
|
g.olsun.. bende geri vitese taktiğimi zannedip öndeki araca dokundum ve buna benzer göçük oldu... kaportaciya gittim 20 tl verdim çekişle düzeltti.. çok hafif çizik izleri kaldi oda nazarlik olsun ;)
|
||
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sağolun arkadaşlar Allah razı olsun
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsız..
|
||
![]() |
||
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
Gecmis olsun...
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Her zaman dostum.. tekrardan geçmiş olsun
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
eyv samsunlu
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
|
Geçmiş olsun
|
||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
eyvallah sağolun arkadaşlar. tutanak tutmamıştık ve yaptırdım 200 liraya maloldu sağol Emre;) bidahaki sefere
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
![]() saygılar..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
Geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin hepimizi.....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
sağolun gözgöre göre olunca tuhaf oldu;) Allah kimsenin başına vermesin
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
Bununla geçmiş olsun, 100-150 lira bir şey değil :)
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
Geçmiş Olsun.
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
çok geçmiş olsun bu kadarla kalsın inş.
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bu kadarla geçmiş olsun nazar çıkmış .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
sağolun. kornaya asıldım ama çalmadı sanırım. arada gidip geliyor. soğuktanmı yapıyor bilmiyorum. Ayrıca kaçma olayı o kadar uzun süreli sürmedi. milim milim kaçtım oda milim milim geldi arkada duvar var ayrıca ve bende buhardan pek bişey göremiyorum. ben görmüştür inşallah diyerek geri geri geliyorum. çarptıgı yerdende göründüğü üzere farları ve sisleri buharda olsa sağ aynadan görmesi lazım;)
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
korna çalamadınmıda kaça kaça yolu bitirdin
çok geçmiş olsun.
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
geçmiş olsun. kornanız çalışmıyordu heralde. düt düüüüt yapaydınız belki duyardı.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gecmis olsun.
|
||
![]() |
||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın valla boyacılar en küçük parça boyama 150 tl alıyorlar. Boya pahalıymış ondan, iyi bir kaporta ustasıda 100 tl alır. Işte 250 tl gibi bir fiyat çıkar. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |