![]() |
|
308 sislerini makyajlı 307 ye takmak. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 15:50 |
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elımde yedek bır tamponum olsa yaparım bır dakıka beklemem. cok zor bı ıslem olacagını sanmıyorum.
tamponun sıslerin gelecegi yeri sola yatmis u seklinde kesip kesilen parcayi ice bastirip sis farinin boyutu kadar bastirip alt ve ustte oluscak boslukleri plastik yapistiricilar ve plastik kaynakla kapatip zimpara cok hafif macun ile islemi bitiririm diye dusunuyorum. en son sislerin vidalanacagi yerleri yaparim islen kolay gibi cikma bi tampon alip denemem lazim. resimdekinin aynisini yapacagimi dusunuyorum fabrikasyon gibi
|
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
bencede çok güzel durur fakat tamponun komple değişmesi gerekli yeniden isteğinize göre döküm tampon yaptırmanız gerekli :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-carzone-komple-on-tampon-49124226/detay/ bu tampona dediğiniz işlem uygulanabilir fakat bu eski kasa 307ler için ben yazın bundan bir tane yaptırmayı düşünüyorum :) Düzenleyen EnSoNiQ - 08 Ocak 2013 Saat 00:21 |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kac para bu sisler
![]() |
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
hayko çepkin :)))))))
![]() ![]() |
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Şuanki haliyle Hayko ÇEPKİN gibi :) yakışırdı ama 308 tamponu alıp 307 uydurmak daha kolay olur gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
egerkı yaptırırsan bende sıradayım :) ben adamlara 206 sıslerını yaptırmak ıcın yalvarıyorum yanasan yok :(
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
makyajlı 307 sislerini değiştirmek istiyorum orjinal sislerini beğenmiyorum ve 308in sislerini 307 ye takmayı düşünüyorum, fiberciyle görüştüm plastik tampon üzerinde fiber tutmaz olmaz dedi plastik kaynakla felan yapılamazmı kendim denesem diyorum fakat uzun süre arabayı kullanamamak var sökup yapma aşamasında.
bu tür uygulamayı yapacak yer tavsiyesi olan arkadaşlar varsa istanbulda oradada yaptırabilirim.,
resimde nasıl bişey yapmak istediğimi göstermek için böyle birşey yaptım.
![]() Düzenleyen tayfur - 07 Ocak 2013 Saat 13:40 |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |