![]() |
|
direksiyon kumandası çalıştı (videolu) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 Saat 17:26 |
||||
Merhaba , bende pionner 6750 BT var onunla uyumlumudur birde satıyorum demişsiniz fiyatı ne kadar acaba ? teşekkürler. |
|||||
![]() |
|||||
cgt_ayd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2016 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Araç model be yılı nedir? Benimde aynı sorun var nerden alabiliriz
|
|||||
![]() |
|||||
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
calışmaz deyin kişin akılda sıkıntı var digicom onu atsın işden :) bildigim üzere pioner ver sonyda bu apartlar ile kumrada calışıyor..
hayırlı olsun iyi gunlerde kullanman dilegi ile.
|
|||||
![]() |
|||||
osirisx84 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osirisx84
||||
Bu ara parça (interface mi oluyor) nereden ulaşırız?
|
|||||
http://www.mekanbilgileri.com
|
|||||
![]() |
|||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||||
Bu koldan çalışma olayı Pioneer Deh1220'de olurmu ben anlamadım :)
Bilen varsa anlayan yardımcı olursa sevinirim... |
|||||
__B0DRUMLU__
|
|||||
![]() |
|||||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
||||
bendede bu double din den var ve bende direksiyon kumandası calısmasını istiyorum. izmirde alabilceğim bir yer varmıdır ? pm den mesaj atarsanız sevinirim.
|
|||||
![]() |
|||||
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
||||
istanbulda bu işi yapan arkadaş yok mu yaa
|
|||||
2004 Peugeot 307 1.6 Technoplus
manuel ege mavi |
|||||
![]() |
|||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||||
W-R (wired remote) girişiniz varsa (yani uyumluysa) ben satıyorum beklemenize uğraşmanıza gerek kalmaz
![]() |
|||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||||
![]() |
|||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||||
eline sağlık güzel olmuş
|
|||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||||
![]() |
|||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||||
Arkasında W-R (wired remote) girişi olan tüm pioneer teyplere uyumludur. |
|||||
![]() |
|||||
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
||||
peki bu pioneer double din teyplerle uyumlumudur sorun çıkarır mı?
|
|||||
manuel ege mavi |
|||||
![]() |
|||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||||
http://www.ebay.com/itm/PIONEER-PEUGEOT-206-307-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-/350268992937?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET&hash=item518da8ada9 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
||||
aparatın ilan linki var mıdır pioneer avh-p8550bt modelini taktırdım 2004 makyajsız kasa 307 de çalışlırmı direksiyon kumandası acaba
|
|||||
manuel ege mavi |
|||||
![]() |
|||||
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
||||
Araç Bizde Toplam 6 Bin Liralık Müzik Sistemi Var. Teyp İse PIONEER AVH-2400.
|
|||||
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
|||||
![]() |
|||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||||
çok güzel olmuş.
|
|||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||||
![]() |
|||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
||||
aparatı nerden aldın hocam??? kendi orjinal koluna mı monte edildi hazır olanlardan mı taktın??
|
|||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||||
![]() |
|||||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
||||
Elinize sağlık 10 numara olmuş... Ayrıca bu teyp değil başka bişey olsa gerek çok beğendim :))
|
|||||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|||||
![]() |
|||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||||
Turan abı yıne konusturmussun varya ne dıyeyım :) anahtarlık on numara ve sarkılarda
![]() |
|||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||||
![]() |
|||||
||||
Hayırlı olsun hocam Yalnız forumda çok tartışıldı 2002 sonrası araçlardaki kol wr girşi olan teyplerde her tülrü çalışıyor. Digicom sadece ithalatçı firma spesifik olarak neyin nasıl çalışacağını bilemez. Aparatı 2 yıla yakındır kullanıyorum bende yurt dışından aldım hiç bir sıkıntı yok. Sadece biraz maaliyeti yüksek. |
|||||
![]() |
|||||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
||||
|
|||||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |