![]() |
|
307 1.6 Benzinli modifiye için yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MGA192 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 22:43 |
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz bi egzoz varmı 307 için hem görüntü hem ses hemde performansı düzgün bi şekilde olan tabi birde hava filtre kiti önerebilirseniz sevinirim
Düzenleyen MGA192 - 20 Aralık 2012 Saat 23:07 |
||
![]() |
||
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Keşke o kadar kolay olsa 10-30 hp alabilmek. Dostum üstadın dedigi gibi emme ve ekzost bölümünü ferahlatırsan daha rahat devir dönmeye baslarsın. ateslemeyı guclendirmen chip ıvır zıvır motora dısından ne yaparsan yap en fazla 10-12 hp alırsın emın ol. Fakat motoru alıp güzelce oynayıp yanma odasını daraltıp sibopları buyutursen yag pompanı modlayıp kızıl yarıs yatakları takarsan bunu da yazılımla desteklersen o zaman cıkarabilirsin dedigin güçlere. ama bu seferde ömrü tartısılır motorun oda var. |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Turbosuz araçta chip olayı çok etkilemez. Öncelikli Hava filtreni performans için olanlarla değiştir. Aracın ciğerini aç. Sonrasında manifolddan egzosa daha geniş düz boru çektir ve performans egzosu kullan. En son chipi yaptır. 10-30 hp arası motorunun durumuna göre performans alırsın. |
||
![]() |
||
MGA192 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
Merhaba arkadaşlar 2005 model 307 1.6 Xt premium sahibiyim. Motordan biraz daha performans almak istiyorum. Atmosferik motorlarda bu işin kolay olmadığını biliyorum zaten benimde 200-300 beygir gibi bir güç elde etme amacım yok 130-140 bg benim işimi görür. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |