![]() |
|
İNDİRİM 5 cm Spor Yay ve 2 Adet Ön Amortisör (206) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 Saat 00:57 |
|
amortısorlerın durumu nedır bendekıler patlak tamır ettırıp 5 cm yay ıcın mıllerden kısaltıp sertlestırmek nıyetım sızınkılerde ıslem var mı yoksa orjınal mı
|
||
![]() |
||
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güncel beyler.
|
||
![]() |
||
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
pm attım.
|
||
![]() |
||
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
|
en son ne olur hocam dip fiyat pm bekliyorum ;)
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
sadece yaylara ne istersin hocam ?
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
400 ıyı rakam gercekten,konu degısıyor ama nerden aldınız markası nedır
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
|
güncel
|
||
![]() |
||
|
Yayların Üstünde FK Made in Germany yazıyor arkadaşlar bugün gördüm .
|
||
![]() |
||
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
resimlerini koysaydın
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
2. el mi aldın kardeşim coilleri??
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
güncel
|
||
![]() |
||
|
güncel.
|
||
![]() |
||
|
400 e aldım dostum fark olarak istediğim kadar basabiliyorum daha dip basmak nasip olmadı zaten dip basarsam tamponu çıkarmak zorundayım :) |
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
coilleri kaça aldın acaba?
ne kadar fark hissettin ?
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
|
güncel.
|
||
![]() |
||
|
amortisörler orjinal kardeşim.yayların markasını öğrenmem imkansız aldığımda üstündeydi ama konfor olarak bi problem yaşayacağını sanmıyorum dostum.ben memnundum. |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
amortisörler orjinalmi yoksa spor olanından mı ? ayrıca yayların markasını öğrenme ihtimalimiz yokmu hocam
|
||
206 1.6 Quicksilver
||
![]() |
||
|
çok uygun fiyata vercem arkadaşlar nakite ihtiyacım var güncel.
Düzenleyen MBozkurt - 16 Aralık 2012 Saat 22:15 |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim :)
|
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar.
|
||
206 1.6 Quicksilver
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |