![]() |
|
hareket halinde yanan el freni ikaz ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
donjuan1920 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı donjuan1920
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 Saat 16:25 |
iyi günler herkese
bir sorum olacak 206 1.4 xdesing marka araç kullanıyorum araç dün bakım yaptırdım bugün iste ünlem işareti çıktı araçta yanıp sönüyordu stop la beraber sonra fren hidrolik yağ ekledim düzeldi lakin araç çalışmıyorken ünlem işareti hep yanıyor el frenini çekmesem bile çalıştırınca sönüyor ama aracı çalıştırınca el frenini çekip bıraktım mı yanp sönüyor sıkıntı yok çalıştırmadan sönmüyor normal mi hep yanması başka araçlarda el freni çekik değilse yanmıyor Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Ben size demiştim arkadaşlar .
Sorununuzun halolduğuna sevindim.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
SKC21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: ddd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Sa arkadaslar bendede o ssorun vardı sol arka fren merkezı arzalanmıss yapıldı olay cozuldu.
|
|
c
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
[QUOTE=outlaw]
Arkadaşlar dediklerinizin hiç bir alakası yok fren hidroliklerinizi tamamlayın ışığınız sönücektir. ama mutlaka fren pompalarınızı kontrol ettirin bir yerden kaçak yapıyordur hidroliği..
[/QUOTEbugün aracımı ustaya götürdüm. kontrol etti frenleri bir sorun yok dedi. yağ ekledi yağ kutusuna. akşama kadar problem çıkmadı. sanırım sorunum çözüldü.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun babamın fiat mareasında da yaşamaya başladık. Özellikle kasise hızlı girdikten sonra el freni lambası yanmaya başladı ve arada bazen yanıyor.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
hidrolik benimde aklıma geldi. açtım baktım ancak çok net göremedim , anlayamadım ne kadar var içinde yağ . yarın usta baksın bakalm artık.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
aracımda abs yok. el frenini de kontrol ettim ilk kademede iken ışık yanıyor.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
hepinize çok teşekkürler katkılarınız için. bugün kullandığımda frenlerin aracı zor durduğunu - durma mesafesinin uzadığını farkettim. yarın ustadayz artık.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Hemen dediğimi yap sorunun giderildiğini görüceksin.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Buda çok büyük bir olasılık çünkü frenin dibine kadar basmam gerekiyor bazen
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
balata bittiğinde genelde abs ışığı yakar. el freni yakmaz.
el freni ayarlı mı? belki en dipte de olsa hafif çekili kalıyor olabilir..
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar dediklerinizin hiç bir alakası yok fren hidroliklerinizi tamamlayın ışığınız sönücektir. ama mutlaka fren pompalarınızı kontrol ettirin bir yerden kaçak yapıyordur hidroliği..
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Merhaba,
Aynı sorun şuan bendede var ama her zaman olmuyor zannediyorum temassızlık var bir yerde
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
galba diyorum tam emin değilim ama fren balataları bittiğinde o ışık yanıp sönüyor diye aklımda kalmış. bide el frenin altındaki mekanizmada problem olablir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
selamlar arkadaşlar. aracımda yeni bir problem baş gösterdi. araç ile hareket halindeyken el freni ikaz ışığı yanıp sönüyor. fren sistemi ile ilgili bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum. aracın fren mesafesinde herhangi bir sorun yok. sorun kaynağı ne olabilir? fikri olan var mı?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |