![]() |
|
Araç arıyorum yardım edin... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2012 Saat 19:15 |
Arkadaşım araç yakışıklı da benzinli ve 2 kapı oluşu bize uymadı. Teşekkür ederim ilgin için...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir arkadaşımın aracı, ilgilenirseniz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-206-quiksilver-107529869/detay/
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba,
Foruma daha önce yazmıştım 1-2 araç sormuştum sizlere x-design, boş model olduğunu söylediğiniz için vazgeçtim. Ancak ortalıkta araç yok özellikle Zonguldak çevresinde. Belki sizlerden biri temiz aracını satmak ister diye birde foruma yazayım dedim. Evet 15000-18000 fiyat aralığında, 2004 ve üstü,öncelik dizel, mümkün olduğu kadar az kilometre, 5 kapı, temiz bir araç arıyorum.206 olur, 207 olur, 307 olur hatta farklı marka araçlar olur. Bugune kadar birçok problemde yardımcı olan peugeotturkey uyeleri şu araç işinde de bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Aracı kardeşim için bakıyorum, Zonguldak ve çevresinde olursa yeme de yanında yat. Herkese teşekkürler...İyi akşamlar...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |