![]() |
|
206 RC Jant ( 16 '' ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kuti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 03:32 |
hocam halen satılmadıysa talibim ben jantlarına. 206 ya takacagım inş. bir problem cıkmaz.
|
|
kısmet
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel fiyat 700 olmustur arkadaslar
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Güncel
Foruma özel 750 TL e set verilecektir arkadaşlar |
|
![]() |
|
Güncel
|
|
![]() |
|
İnsanların fikirlerini yanlış yorumluyor oluşum ve toplumun zedelenmesi şahsi görüşünüz.Ben ilanımın bu şekilde devam etmesini istediğim için ediyor.Asıl arayanların ulaşıp ulaşamamasıda benim problemim.Peugeot marka olan aracınızı isterseniz Mercedes başlığıyla satışa çıkarın beni ilgilendirmez.Oda sizin sorununuz olur o zaman:)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Pejo ile ilgili bir foruma böyle bir yazı yazmanın sonucu böyle oluyor maalesef. Bilinmeyeni açığa kavuşturma yanlışları düzeltme amaçlarını barındırıyor forum. O zaman ben de aracıma envy diye ilan açıyım emin olun ruhsatta görene kadar kimse anlamaz envy olmadığını ama değer mi ? Makele olmasa da forumda Pejoya ait bütün jant modellerinin tanıtıldığı başlıklar var. Tahrik konusunda katılmıyorum. İnsanların fikirlerini yanlış yorumluyorsunuz. Kimse jantınıza laf etmedi ve ya bireyselliğinize. Genel kavramda yanılgı yapmaya çalışıp toplum düzenini zedeliyorsunuz. Gene hatırlatıyorum şahsi düşüncem ilanınız görsellikten öteye gideceğini sanmam. Asıl arayanlar ulaşamayacaktır. |
|
![]() |
|
Açmış olduğum konu kar amacı gütmeyen bu forumun ' Satılık Parça ve Aksesuar ' bölümünde bulunuyor ve bende sunulan bu hizmeti değerlendiriyorum.Benlik bir problem yok amacım sadece jantlarımı satmak.Yok bu replika piyasası 700 , yok şu şöyle bu böyle.Kim ne bilirse kendine bilir.Madem amaç bilgi paylaşımıysa bu konuyla ilgili makale hazırlayın ve forumda sabit konu olarak dursun.İnsanlar fikirlerini özgürce ifade etmeli fakat bu tahrik boyutuna ulaşmamalı.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Konuyu çok farklı yerlere çekiyorsunuz. Burası özgür bir forum sayfası. Üyelik esnasında kimsenin okumadığı bir çok kuralı uymak adına kabul ediyorsunuz. Burada bilgi paylaşımı adına bulunuyoruz. Biraz da etik olmak lazım.
Açtığınız ilana (burası kar amaçlı satış sitesi değil FORUMdur) yazılan yazılara karışma gibi bir hakkınız yok. Herkes dilediğince yorum yapabilir. Siz nasıl dikkat çekmek için farklı bir başlık açıyorsanız insanlarda bununla ilgili fikirleirni yazabilirler. Eğer çok sıkıntı oluyorsa görüşün yönetici ve ya moderatörle konuyu kilitlesin sorun çözülsün. Size değiştirin bunu diyen olmadı. Genelde yazılan yazılar "bu jant modeli farklı isterseniz değiştirin" oldu. Benim şahsi fikrim ise dediğim gibi Ariane modeli de çok tutulan ve aranan bir model en açık örnek kendim arıyorum. Eğer imkanım olsa ziyaret eder almayı düşünürdüm. RC olmadığını fark eden herkes sayfayı kapatıp başka ilanlara bakacak ama asıl bu jantı arayan bulamayacak. |
|
![]() |
|
Yani biraz daha sürtüşme yaşanırsa orijinal Rc jant alacağım
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuya güncel çekmeye gerek kalmadan hit oldu :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Arkadaşlar lütfen yorumlarımızı daha dikkatli yapalım,Mehmet38 arkadaşım sizde başlığı Ariane olarak değiştirirseniz daha doğru olur, jantların RC olup olmadığını bende dahil bilmeyen çok kişi vardır.
|
|
![]() |
|
Sana göre öyle olabilir.Evet lütfen kendi işinizle ilgilenin.Nerede neyi nasıl yazacağımı az buçuk bilirim.Tekrar söylüyorum alıcılar hariç konu içinde birşey yazılmasını istemiyorum.İlla görüşmek isteyen olursada ilan detaylarında tlf numaram var
Düzenleyen Mehmet38 - 08 Aralık 2012 Saat 16:58 |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Kimsenin sana bişey öğretmek isteği yok merak etme milletin o kadar işi gücü varken.sadece yanlış yazılan bir yazıya dikkat çekiliyor.senin kime söylediysen 'sorunlumusun' diye aşağılayıcı davranışından daha önemsiz burda yazılanlar.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
307 Bursa hayır önemli lütfen.. 1. si " Ariane " neymiş öğrendik 2. si " dolandırıcı olduğum " tescillendi.
Umuyorum ki moderatörler konuyu görmedi ve o yüzden gerekeni söylemiyorlar |
|
![]() |
|
Evet amacım insanları dolandırmak.Tespitin çok doğru
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
ha ozman nasıl olsa bilmeyene yuttururum diyemi 206 RC jantı diye yazdın?
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Yok ben öyle yazmak istiyorum.Depriyaj a Debriyaj deme zorunluluğum yok.Buda benim ifade biçimim ok
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
:D yok ya ne tepkisi düşüncemi belirttim sadece :)) hem airane ise aireane yazarsınız bence bilmeyenlerde vardır :) Hayırlı satışlar
Düzenleyen tigerland - 08 Aralık 2012 Saat 13:52 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Kardeşim sorunlumusunuz ? Lütfen alıcılar dışında konuma gereksiz şeyler yazmayın.Jantı alacak olan kişiler 16" bu jantın RC e ait olmadığını zaten bilir.Bu konu hakkında forumda açılmış konular var. Atlantis-Challenger-Ariane farkları adı altında.
Düzenleyen Mehmet38 - 08 Aralık 2012 Saat 12:48 |
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
:)))) olay olmuş jantlar ya :) ha rc ha dediginizden alan varsa buyursun bence satıcıya baskı yapmayalım :)))
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |