![]() |
|
Yeni Sis Lambalarım 106 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 18:04 |
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim ama araç satılalı çok oldu yeni aracım imzamda mevcut :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş bende sis farı olmasınıo isterim her arabada ayrı bi renk katıyor
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
güzel olmuş
+ olarak ben olsam aynaların kapaklarını boyatır app plaka kare değil ama birde angel takardım..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bir önceki yazdıgınız konuya cevap yazdım flood yapmayalım .
|
|
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam mrb.bende de 106 xr var.dün akşam bir türlü sinyal kablolarını bulup takamadım.siz ustayı izlediniz mi amerikan parkları takarken.farı komple dışarı çıkardımı?tamponu söktümü biraz aydınlatırsanız bizi seviniriz.cevabınızı bekliyorum.teşekkurler
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
hayırlı olsun mis gibi
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
teşekkür ederim :)
|
|
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Güle güle kullanın güzel olmuş
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Güle güle kullan Burak, çok güzel olmuş
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
çok güzel olmuş güle güle kullan
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Sonunda sis lambalarıma kavuştum nedense bu sis lambalarını çok seviyorum bindigim arabada illaki olacak :) Daha önceden yaptırdıgım amerikan park uygulaması ile dahada ayrı bir güzel oldu.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |