![]() |
|
abartısız ufak modifiye :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 08:41 |
amin sağol kardeşim sizlerde kazasız belasız kullanın inşallah
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal jantları değil zaten üzerindekiler. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
ustam kızdıysan aff ola kırmak istemedik.modifiye yaptık deyince ben dedim baya bi oynama yaptı heralde merakla girdim baktım ama ne görim bir adet teyp bir ade ayak :D teyibin yanında mı verdiler ayakkabıyı. :DDD ustam bizim burda bir laf vardır sizin orda varmı bilmem kör satıcının kör alıcısı vardır die. arabanın altı yere de vursa eksoz kopsada her allahın günü eksoz yaptırayım altını sürttüreyim ama arabam yere yaıpışık olsun sonucta bu otoban faresi :) otoban susili değil.peugeot dediğin gösterişli olucak abi :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xenonlar iyi olmuş. stoplara da bir el attın mı tamamdır.
sızın orayı bılemıycem ama yıne ufak bır 5 kol jant taktığında orjinalleride elinden çıkarmadığında satarken pek problem olacağını sanmıyorum. en kötü orjinal jantları yerine koyarsın tekrar. |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
TRABZONLU DEĞİLSEN BİLMEZSİNİZ KARDEŞLER. BURDA ARABA ORJİNALSE SATICISI HEMEN BULUNUR EĞER OYNANMIŞSA SATICISI ÇOK ZOR BULUNUR. FAZLA OYNAMIYORUM O YÜZDEN BENCEDE HARİKA BU COĞRAFYAYA BU ARABA. YERE ALÇALTIPTA HERGÜN ALTINI VURARMAM ARACIN. 14 ÇELİK JANTIM VAR YERDEN YÜKSEK ALTINI VURMAM KAFAM RAHAT. SATARKENDE SATILIR. DAHA ALDIĞIMIN 2. GÜNÜ BENDEN İSTEYEN OLDU Kİ BUNU BU HALDE HER TÜRLÜ SATARIM
![]() Düzenleyen samet2461 - 29 Kasım 2012 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
xenon far ve sarı orjinal park lambas, bence muhteşem ikili
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
aksesuar bir stop istiyor araba.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
:DD
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
direksiyon kılıfı iyimiş
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
modifiye nerde? fotodaki ayaklarmı :D
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
ufak tefek bişeler yaptım :).
6000K xenon , beyaz iç aydınlatma lambası , beyaz plakalık lambası , tam sarı orjinal park lambası , bass 1000W çift bobin boschmann , magnet anfi , goldmaster 4080 teyp , öncedende 4 cam siyah film ve spoiler yapmıştım dahada yapacak zaruri birşey kalmadı maşaallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 30 Kasım 2012 Saat 10:51 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |