![]() |
|
Atermik Cam HGS etiket yapıştırma yeri (fotolu) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 Saat 14:26 |
Bigi için teşekkürler hocam birazdan yapıştıracagım
|
|
![]() |
|
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
![]() ![]() ![]() ![]() |
buda demek oluyo kı kendi malımızı parayla kullanıyoruz
|
|
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devlete verdiğimiz vergiler bize yol su köprü elektirik olarak dönüyo onlarada para ödetiyolar :)
|
|
![]() |
|
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
bu senede bunu alalım bakalım seneye ne cıkaracaklar
|
|
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
almaya gıttım gecenlerde ıs bankasındakı bayan bı kotuledı hgs yı sogudum:D cok cabuk bozulur dedı sıcakta yapıskanı cıkar solar sorun cıkarır dedı mutlaka ogs alın dedi..yada ellerınde ogs var bıtırmeye calısıorlar bılmıorum....ama kararsız kaldım |
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum HGS ve OGS beraber devam edecek, söylenenlere göre HGS OGS'den daha uzun ömürlüymüş, OGS'nin bozulma ihtimali daha yüksekmiş ve pil bitme olayı varmış
|
|
![]() |
|
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
beyler peki ogs de kalkacakmı..ben ogs almak ıstıyorum kgs vardı ıptal ettırdım ama kafam karıstı ogs mı hgs mı dıye cok basıt bırsey hgs kesın bozulur cunkı ogs daha temız gıbı gorunuyor
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
eyvallah sağolasın hemen üye oluyorum
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Allah sendende razı olsun dostum, önceki mesajda verdiğim linkten HGS müşteri hizmetlerine üye ol , geçişlerini ve bakiyeni ordan takip edersin. Hayırlı olsun |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
allah razı olsun sende dışarı yapıştırnadan çözdük olayı....
![]() |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Evet dostum ben aynen oraya yapıştırdım, noktalı bölgeyi taşırmayacak şekilde oraya yapıştırabilirsin
|
|
![]() |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Yok dostum dışardan olmaz, benim yapıştırdığım yerden sorunsuz okudu resimdeki geçiş bilgisi dakikası dakikasına doğru Alltaki linkten hgs müşteri hizmetlerine üye olup hem geçişlerini hemde bakiyeni kontrol edebilirsin http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/index.jsf;jsessionid=03ED135E7C572AB6EAA75737F0F4449D |
|
![]() |
|
paylaştığın resimde olduğu gibi noktalı yerlere gelecek şekilde yapıştırıyoruz değilmi
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
çok sağolya bişeye acele ettim mi anlamıyorum tam olarak iyiki paylaştın burda bilgileri ptt deki memurda tam bilmiyo herhalde dıştan cama yapıştırcan dedi.
kafamı karıştı.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ben zamanında direkt olarak OGS almıştım. Çok kullanışlı oluyor arkadaşlar, nereden ne zaman geçtim ne kadar kesti gorebiliyorum. Ayrıca kredi kartımdan kestiği için miktarda sıkıntı olmuyor. Bu arada ben OGS mi İş Bankası kredi kartıma yıllık bir harcama miktarı (zaten harcıyorum o kadar) sözü vererek bankadan bedavaya almıştım. Garanti süresi falan da yazıyor üzerinde ve bayağı uzun bir süre. İş Bankasında belki hala böyle bir uygulama vardır bilgilendireyim istedim.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Evet dostum etiket bu, cama yapıştırdığınız zaman etiketin logolu yüzü size bakacak, ilk mesajda içerden çektiğim resime güneş ışığı vurduğu için belirgin olmamış ama dışardan çektiğim resime bakarsan belli oluyor
Düzenleyen Serco05 - 16 Kasım 2012 Saat 16:35 |
|
![]() |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Hocam etiketi iç yüzeyden cama yapıştırıyorsunuz, yağmur ve yıkama suyu görmez ama yıpranırsa falan 5 tl'ye yenisini alıyorsunuz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |