|
akü tavsiyesi(çözüldü) ama sıkıntı var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 Saat 14:57 |
bugün itibariyle aküyü aldım.
fakat ambalajı actığımda bir miktar sıvı vardı belli ki dökülmüş
firmayı aradım sorunu anlattım
her akünün bir tahliye yeri vardır dedi fazlası ordan akar dedi
taktıktan sonra bile fazlası akar dedi
aküyü taktım şuan arac calısıyor sıkıntı yok ama
yetkilinin dediği sizce doğru mu?
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün geldi netten aldım aküyü
takmak için herhangi bişey yapmalımıyım.
yani eskisini çıkarıp aynen yenisini takmam yeterlimi aracta herhangi birşey yapmam gerekiyormu.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Şu an aracımda İnci var fakat değişirsem Mutlu alırım. Havalar soğumaya başladı bir an önce değiştir bekletme. Sitede baktığında farklı bir kaç model önerdiği için 55 - 60 gibi farklı güçler önerebilir. İkisi de olur fakat ebat ölçüleri akü haznesine uyması önemli. En yakın sanayiye git oto yedek parçası satan firmalardan fiyatı en uygun olanından değiştir. Eski aküyü de verirsin daha avantajlı olur. Yapı marketlerden alma akünün raf ömrü önemlidir buralarda sirkülasyon daha az olduğu için beklemiş olur. Üretim tarihini sor. Geçmiş olsun.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
tesla
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Orjinal aküsü varta'nın. benim 206'da 90bin km dayandı. 6 yıl falan. sonra mutlu akü taktırmıştım ama üstünden nemlenme yaptı, aküyü tutan bağlantı demirini eritti. Akücünün söylediği, Mutlu akü'nün eski versiyonları bunu yapmış. Artık üstünde hiç kapak vb bulundurmuyormuş, sızdırma yapmıyormuş. 60 amperdi galiba benim aldığım.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
varta da karar verdim
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya işte öle yerlerden akü aldığındada adamlar kullandığın aküyü alıp, yeni akünün fiyatından düşmüyorlar.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
otomobillerin orjinal aküsü olmaz sanırım. yani peugeot marka akü gibi. sarf malzemesine girer. genelde fabrika çıkışı 55 amper koyuyorlar bu tür araçlara(kar etmek içinmi bilinmez.) tabi sen 60 amper alabilirsin. akü yuvasınada uyar.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal akusu 60 koctasda inci akku 115tl 12 taksit yapiyolar benim arac 2006 model uzerindeki aku orjinal 6yildir hic degismedi arkadaslar sabahlari basiyo ama biraz zorlaniyor ama aku ustundeki gosterge yesil sizce degistirmeliniyim
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
60 ahm olması lazım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki kaç amper olmalı 50 yada 60 ah olması farkedermi
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
varta akü tavsıye ederım.. var delphı ye yaptırıyo akuyu
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üstündeki akü 55 ah
mutlu akünün sitesinde arac akü sorgulamasında
50ah çıkıyor
parçacıya sorduğumda 60ah diyor
hangisi doğru bunların... Düzenleyen gngburak - 08 Kasım 2012 Saat 15:18 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeotun orjinal aküsü varmı
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Aracınızdaki akü 60Ah olmalı. Alacağınızda bu ölçüde olmalı. Marka konusunda her zaman mutlu derim ama varta da iyi deniyor. Tabi fiyat da önemli az para değil aküler. |
|
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
mutlu, inci, pover hiç farketmez. git bi akücüye göster arabadaki aküyü, hem eski akünü alır belirli bi paraya sayar, hem sökme takma işini kendi yapar, hemde k.kartına taksit yapar. amper olarakta çıkan aküyle aynı amperi takar. istersen mutlunun sitesinden bakabilrsin almayı düşündüğün akünün fiyatına bakabilirsin.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar selam araba sabah calışmadı
otoelektrikçi çağırdım akü ölmüş dedi
206 için hangi aküyü almalıyım sizce Düzenleyen gngburak - 10 Kasım 2012 Saat 14:53 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |