![]() |
|
Sistem Tavsiyeleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 19:26 |
|
bir örnek link verebilirmisin free ayrımı nasıl yapılıyor görmedim hiç:S
|
||
![]() |
||
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pioneer veya cadence in free subwooferlarini tercih edebilirsiniz
|
||
LOADING
|
||
![]() |
||
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
haklısın Volkan hocam ama tamamen yer sıkıntısı yüzünden ampli ve subw işine girmek istemiyorum aracım 206+ çok düşük bagaj hacmi... Peki yılların tecrübesiyle şuna cevap verebilirmisiniz:)
Pandizota 20cm yada 25 cm hatta olursa 30 cm subw. koysak nasıl olur ? |
||
![]() |
||
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
|
gerçek anlamda 4x50 watt alamazsınız ve midleri sadece basit birer hoparlor gibi çalıstırır
ukalıklık olarak saymayım ama yılların tecrübesi TESİSAT AMFİDEN BAŞLAR. sevgilerle. :)
|
||
LOADING
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar teyp deneyimimi aktararak konuyu tekrar hayata döndürmek istiyorum:)
Navitech ürünü kimseye tavsiye etmiyorum tamamen uyduruk bir ürün ve satıcıları ilgisiz alakasız. Dtc 6950 bdt modelini aldım önce bozuk ürün geldi. Geri gönderdim para iademi aldım 1 ay süründürdüler ama.... Bu arada pioneer deh 4450bt aldım yerine taktırdım çokda memnunum. teybi taktırınca 206+ ın orjinal hoparlörleri resmen çıldırdı:) Şimdi sorumu sormak istiyorum müsadenizle Benim Pioneer DEH-4450bt 4x50 watt RMS gücünde ya ben şimdi 13 cm 50w rms bir mid takımı alsam tam performans ile çalıştırması gerek öyle değilmi? yani mantıken 13 cm ve 16 cm boyutlarında 2 takım 50şer watt rms gücünde 2 takım mid alsam teybinde 2x50 sini bir takıma kalan 2x50 sinide diğer takıma bağlasam tam performans ile 2 takımıda çalıştırmış oluyorum değilmi? Yoksa pioneer 4x50watt rms derken bizi kandırıyormu? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
|
bu arada
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-jbl-gt5-a604e-oto-anfi-4-kanal-640-wat-104236664/detay, bu işini görecektir iki kanal midlere iki kanalıda mono subwoofer bağlarsan çiçek olur birde Kablo kesitin 4 Ga olmasında fayda var
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
|
yardımımız olduysa ne mutlu bize
|
||
![]() |
||
|
Volkan Hocam tşk ederim cevabın için
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
|
Hocam Nacizane Fikrimi soracak olursanız
Oncelikle Audison veya İnfinity 5 veyahut 6 kanallı amfi bakın buna müteakip ana ünite olarak Alpine Şiddetle Tavsiye ederim Öyle Tv li Bt li falan ne kadar cok Özellik o kadar sorun kaldı Marka NAVİTECH muhendislik harikası olmadığı gibi sorunları ve servis sorunsalı olan bir cihazdır. Alacağınızı Linkleri ile atıyorum Tercih Tabiki sizin. AMFİ http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-audison-srx-5-5-kanal-amfi-79288932/detay Coaxciel http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-hertz-esk-165-16cm-mid-hoparlor-takimi-sok-fiyatttttt-90705418/detay Sub http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-38-cm-kicker-bass-sorunsuz-104909740/detay Teyp http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-satilik-tertemiz-alpine-dva9861-ri-43094554/detay ana ünite dvd oynatıcılı ve medya alıcılıdır tercihe göre extra düşünebilirsin malum tamamen nakitle alakalı durumlar.... Genede Elimizden gelen bisey varsa yardımcı olalım :.. ilanlarla alakam yoktur fakat benim tercihim bu veya bu ürünlere yakın ürünlerdir. |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar bir konuda daha yardımınıza ihtiyaç duyuyorum JBL GTO-6508C companent takımı ile jbl GTO-GT5-12 1100W subw. 30 cm bass'ı tam verimle kaldırabilecek bir amplifikatör tavsiyesi istiyorum bir türlü bulamadım şimdiden tşkler
|
||
![]() |
||
|
haklısın yüksek ses sistemlerinde yalıtım şart yoksa çok fazla parazit oluyor. Aslında benim yapmak istediğimde tam olarak bu, araca yalıtım gerektirmycek ama benide tatmin edecek bir düzey bakalım tutturabilecekmiyim. bu arada dtv-7500 den vazgeçtim 206+ larda teybin üstünde bir çıkıntı var in-dash teypler sanırım çok çirkin durur çünkü bayaa bir dışarda kalması gerekicek
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Vectra c yi bilemem ama ankaraya gelirseniz size iki aracı dinletirim siz karar veririsniz. Birisi benim aracım yalıtım var ve az çok sistemi biliyorsunuz. İkincisi yukarda bahsettiğim yüksek sistemli yalıtımsız 2006 feline. Kapıyı kapatın ve sesi açın güncel pop şarkılarda sesleri bir dinleyin. |
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
ardına da biri daha gelse yol bilgisayarı vs çalışıyor yada çalışmıyor dese ( direksiyon kumandasını ara parça ile old. anladım )
|
||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||
![]() |
||
|
keşke dtv-7500 kullanıcısı gelsede bu teyp e son noktayı koysa alınabilir ya da alınamaz diye
|
||
![]() |
||
|
alicilik desene setten sonra birde yalıtım için uğraşcaz... Bir arkadaşımın vectra c sinde bassdan çok aracın kaporta titreşim sesi geliyordu :S
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Kullandığımız şahin doğan değil ya da 90 model değil. O yüzden üzerindeki sisteme yapacağınız değişiklikleri denginde yapmanız lazım.
@electman la irtibattayız kendisine açıkladım herşeyi. Bana göre öncelik teyptir. Çünkü amfi ve hoparlör ondan beslenecek. Ondan aldığını size iletecek. İlk çıkış ondan geleceği için kaliteli olmalı. (ben burada marka yargılamıyorum şu iyidir bu kötüdür demiyorum) Gerisi tamamen sizin müzik zevkiniz ve ekonominizle alakalı. Çok samimi bir 206 kullanan kardeşim var. Hergün beraberiz. jvc teyp-boschmann amfi(stereo) jameson amfi (mono) - jbl 608c - pioneer 6994 ve iki adet farklı model pioneer 1000lik bass(tek kutu). Aracın içinde bassl şarkı açınca klima etkisi oluyor. Ama 20 30 arası sakin müzikte bende akustiği alamıyor. Önden jbl mid veriyor arkada ovaller tiz çınlatıyor bass desen kafa yediriyor sanki çin işkencesi. O berrak ses ve akustik yok . Ben 30a kadar ses açıyorum 45-60dk yolda oluyorum hergün inanın bütün günün yorgunluğu gidiyor. Heleki yalıtım yaptıktan sonra aracın metal tınısı da kesildi. SAdece teypten çıkan sesi dinliyorum. |
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
bak bana 4 hoparlör alayım dedim ohoo neler neler cıktı.. fakat o cihaz yerine oldu olacak 2din alayım dedim sanki içimden . gnlüm dt-8600 yada 8700 diyor ama bilemedim ki
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
eyvallah hocam haklısınız... 4 hoparlör dedik nerelere geldik :)
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bass şart,yoksa arkadaşın dediği gibi mid-tiz ses çok olur..
|
||
![]() |
||
|
eee dtv-7500 e ne oldu :) az önce baktım bimeks te 650 tl!!! gittigidiyorda 437,10TL sizce değermi. Kafam iyice allak bullak oldu çok fazla seçenek var :S
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |