![]() |
|
Peugeot 307 1.6 HDi Pack |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 23:18 |
kapılar ayrı kaporta ayrı bı renk boya yapan ısını becerememıs aracta bıraz ezık duruyo hor kullanılmıs gıbı ben begenmedım sahsen aracı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatı çok iyi hocam araç sorunsuzsa, millet 2004 benzinli 206'lara bu paraları istiyor, çok iyi kontrol ettirmeniz lazım
|
|
![]() |
|
babatolia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı babatolia
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu araçlar mükemmel kesinlikle tavsiye ederim. donanım çok doludur, güç süper, yakıt tüketimi çok az, genişlik desen kezaa,. ancak linkte gösterdiğin aracı şahsen almazdım. çok uzun süredir satılıkta ve bir türlü satılmıyor. aracı çok iyi bir motor ustasına göstermeni, turbo ve enjektörlerine dikkat etmeni, km sinin orjinal olup olmadığını kontrol ettirmeni tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
nksakal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamun aleykum arkadaşlar. Benim ismim Abdullah. Uzun zamandan beri peugeot SW modellerinden almak istiyorum. Ama model fazla olduğu için bir türlü karar veremedim. Sahibinden üzerinden yaptığım araştırmalarda bir araca rastladım. Acaba bu araç ile alakalı önerileriniz veya eleştirileriniz nedir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |