![]() |
|
Bu ürünü deneyen varmı ? ona göre alıcam :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 00:22 |
dostum hemen alıcam yazdım stoğunda varmı diye :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ebay da 29 dolar ben de ilerleyen zamanda düşünüyorum 1-2 aya 20 dolar seviyesine düşer.
Ford kullanan bir adam arka tampona koydu yerlere baya güzel yansıyor. |
|
![]() |
|
207-MAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Ben biraz araştırdım ama, kapının altına takılıyor, aracın iç lambasından da kablo çekiliyor sanırım kapı açılınca iç lambayla beraber yansın diye, internette baktım iice çok yüksek fiyatlardan satıyorlar 150- 200 gibi fiyatlar yazmışlar, bu adam iyi gibi :)) valla alacam da bir kaç yorum iyi olur tabi forumdan :)
|
|
![]() |
|
207-MAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım :) şimdi pat diye bişey sormak istiyorum müsadenizle Şu kapının altına takılan logodan alan bilen gören varmı? almayı istiyorum ama önce bir bilene sormak lazım dedim :) Yorumlarınız benim için önemli :) Malzeme bu : |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |