![]() |
|
Modifiye devam, karbon kaplama(RESİMLER EKLENDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2014 Saat 15:44 |
Yeni aracımı sıfır aldım kıyamadım hiç birşey yapmadım daha, sadece paspas aldım
![]() |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni aracınıza da yaptınız mı bunları? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Vay be ne uğraşmışım zamanında...
İçine dışına bu kadar uğraştığım eski aracımı dün çarşıda gördüm, satalı 1 sene civarı oldu, el değiştirmiş araba, sahibi kasım kasım kasılıyordu, halbuki bilse o aracı o hale ben getirdiydim. Neyse içim gitti valla, sizlere tavsiyem satacağınız araca bu kadar uğraşmayın...üzülürsünüz, elin adamı kullanır...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş,, emeğimize saglik
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Evet gayet şık olmuş. Elim yatkın olsa ben de uğraşacağım ama malesef :)
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Çok beğendim süper olmuş.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
çok guzel olmuş gerçi üzerinden zaman geçmiş ama güle güle kullanın...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
erenozturk06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenozturk06
eline sağlık hocam uğraşmışsın ama değmiş bence en azından ben yaptım diyeceksin.parayla yaptırsan bundan daha iyi olmazdı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Teşekkürler arkadaşlar...
Vites topuzu orjinal değil ama bence orjinalinden daha güzel. Ledli geceleri güzel duruyor...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
şahane olmuş arkadaşım eline koluna sağlık. gerçekten el emeği göz nuru.. çok ta güzel bi görüntü oluşmuş..özendim şimdi
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
vites topuzu dikkatimi çekti, orjinal değil sanırım ama şekilli durmuş.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
I_touch ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten süper olmuş ellerine sabrına sağlık güle güle kullan dostum...
|
|
Ya göründüğü gibi ol, ya olduğun gibi görün...
2001 206XS 1.6 16v BENZİN |
|
![]() |
|
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Walla orjinal fabrika çıkışı araç gibi olmuş orjinalliğin bu kadarı tebrik ediyorum güle güle kullan arkadaşım :)
|
|
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Maşallah güzel uygulamışsın emeğine sağlık. Ama bi arkadaş 3m e birşey olmaz demişte gelsin bide benim telefona kapladığım 3m karbon folyoyu görsün nasıl oluyo
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Saolun arkadaşlar.İyi uğraşmadım desem yalan olur. 7-8 ay oldu yapalı hala taş gibi duruyor...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Maşallah maşallah el emeği göz nuru çok güzel olmuş :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
10numara olmuş elınıze sağlık benımde böyle bır uygulama var kafamda ama yanlız sızın kullandığınız kaplama mağzemesı mat gibi daha aşırı parlak olanlarından kullanmayı dusunuyorum ben ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
O bölgeyi sökmek için öncelikle kapı içini komple sökmen lazım, bunun içinde bir iki vida var onları söktükten sonra kanırtarak plastik kısımları kapıdan ayıracaksın. İstediğin yeri sökmek için plastiklerin arka tarafından havya yardımıyla eriterek kurtarman gerekir...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
aylar sonra kumanda kollarına giriştim. mat siyah sprey boya ile boyamadan önce diş fırçası ve tiner ile kumanda aksamını temizledim. sonra üstüne siyah mat sprey boya ile boyayıp kuruttum. biraz acele oldu velakin eski haline oranla gayet daha güzel oldu. yalnız kumanda tuşlarını özellikle sürücü kısmındakileri çıkartamadım. dolayısıyla boyayamadım. onları nasıl yaptınız ?
sevgili ahmetist bir kaç sorum olacak. kumanda kolunun olduğu dayama döşemesini nasıl değiştirdin ? o kısım sökülmüyor. kumaşı üstünden ölçeğini çıkartıp sonra kesip mi yapıştırdın ? benim aklıma başka bir yöntem gelmedi. eğer yardımcı olursan sevinirim.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |