![]() |
|
Benzine Zam.. 22/08/12 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||||||||||||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2012 Saat 23:02 |
||||||||||||||||||||
arkadaşlar benim arabam dizel opetten başka yerden almıyorum zamdan önce 4.00 tl idi şimdi 4.37 tl yazık günah herşeye zam var maaşlara zam yok bu kadarıda yapılmaz ya benim arabam şirketin bana verdiği arabaya göre az yakıyo gene işten çıkarılmadan önce kullandığım araç 2500 motor 4x4 pick-up o araba kmde 50 krşdan az yakmıyodu zaten işsizim şu aralar arabamı satmak zorunda kalcam iş bulamıyorum çünki
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
bugun aldım benzin ve lpg.. benzin 4.73 ve lpg 2.55 .. arabalar napsın az yakmak icin biz pedala nasıl davranalım, oksuyasım geliyo bazen altın degerındekı pedala ayakla basıyoz:))))
|
|||||||||||||||||||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
aynen öyle oldu benzin 4.48 den 4.71 e geldi.anasını satiim ben ne diim 2000 motor arac 140 beygir su gibi çekiyo.benzin yetişmiyo.ama olsun be tayyip baba sağolsun.
|
|||||||||||||||||||||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
||||||||||||||||||||
Mali açık için ilk 8 ay için 8 miyar diyorlar,yıl sonuna kadar 14 milyarlardan bahsediliyor posta gazetesi yazmış! Bu durumda hazırlıklı olmakta fayda var 2013 pek parlak gözükmüyor hatta 2012 yi mumla arayabiliriz. Borçlanmalara dikkat edin arkadaşlar,krediden falanda uzak durun.
|
|||||||||||||||||||||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
||||||||||||||||||||
Arkadaşlar dün son dakika golü olarak bütün akaryakıtlara 30 kuruş daha zam gelmiş
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||
Artık PUG yok!!
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
||||||||||||||||||||
Benzin ile Mazot arasında da fark kalmadı, insanlar köşeye sıkıştı, dünyada yeni enerji kaynaklarına geçmenin dışında yeni nesil araçlar geliştikçe bu gidişle 1 litre yakıtla 100 km gitmek hayal değil.
|
|||||||||||||||||||||
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||||||||||||||||||||
başka bir açıklama gelmedi aklıma
![]() Düzenleyen elsoberano - 24 Ağustos 2012 Saat 00:34 |
|||||||||||||||||||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
||||||||||||||||||||
Hocam hükümetin akaryakıt politikasını çözmüşsün
![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||
Artık PUG yok!!
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||||||||||||||||||||
Bu akşamda motorine gelecek diyorlar arkadaşlar...
|
|||||||||||||||||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||||||||||||||||||||
her ülkede zam gelmiş sanırım 40 KR denk gelen zamlar var dış ülkelerde de, bizde zaten max rakam zamda olunca 5 TL ye dayanacak sanırım
|
|||||||||||||||||||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||||||||||||||||||||
bu kadar zam yetmez daha da isteriz 10 lira filan olsun kurtulalım artık şu arabalardan.zaten hükümet obeziteye savaş açmış millet akaryakıt fiyatlarından bezsinde bisiklet kullansın da zayıflasın diye yapılıyormuş bu zamlar.
|
|||||||||||||||||||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||||||||||||||||||||
![]() Hemen depoyu fulledim. 16lt aldı. 3.79dan 61tl tuutu. 397km yapmışım bayram ve öncesinde. Sakin kullandım faydasını gördüm |
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||||||||||||||||||
Ben ayda iki depo bitiriyorum ev-is arasinda. Bu demek oluyor ki aylik 160 euro civari benzine gidiyor. Ortalama maaslarin 2000 euro oldugunu dusunurseniz ve hele esiniz de calisiyorsa pek bir yekun tutmuyor. |
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
Fiyatlar Türkiye koşulları ile karşılaştırıldığında çokta ciddi fark göstermiyor gibi
![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||
Artık PUG yok!!
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||||||||||||||||||||
Resmi fiyatlari yazayim daha iyi referans olur. Piyasada ucuz satan yerler de var ki ben hep en ucuzunu kullanirim.
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
Koliva hocam meraktan soruyorum bulunduğunuz yerdeki akaryakıt fiyatlarını yazma imkanınız varmı?
![]() Düzenleyen mustafah - 23 Ağustos 2012 Saat 10:57 |
|||||||||||||||||||||
Artık PUG yok!!
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
Vah vah çoooooookkkkkkkkk şaşırdım ![]() Aslında hiç şaşırmadım
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||
Artık PUG yok!!
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
||||||||||||||||||||
Şuan şirket aracı olarak 1.5 dci 75 BG kullanıyorum onunda yakıtı benim aracla aynı tabi lpg li olduğu için.
|
|||||||||||||||||||||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
||||||||||||||||||||
O zaman Türkiyeme gelince yaptırmak lazım :)
|
|||||||||||||||||||||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
Ama lpg kiti taktirmak 2000 den basliyor ![]() |
|||||||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |