![]() |
|
Farlar 0 konumunda iken elektrik sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 Saat 15:39 |
Dostum direksyion altında bulunan com2000 ünitesi var, silecek, far sinyal, korna, radyo kumandası airbag falan hepsi bu üniteye bağlı anlaşılan arıza vermiş.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni uyelerimizin konu acmadan once kendilerini tanitmalari gerekiyor. Lutfen imzadaki linke bir ugrayiniz..
|
|
![]() |
|
ugurank ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Arabamı arkadaştan yeni aldım. Araç çalıştığında korna çalışmıyor. Araç park lambalarını açtığında veya farları yaktığında sorunsuz çalışıyor. Ancak lambalar 0 konumunda iken korna çalmıyor. Sol sinyal normal çalışıyor ancak sağ sinyali yaktığımda 2 defa yanıyor sonra sönüp farları yakıyor. Beyin problemi olabilir mi? Ankara da bu problemi çözebilecek bir yer arıyorum. Ne kadara mal olur. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |