|
partner cam suyu deposu sökülmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ali dayı
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 12:52 |
sabahleyin davlumbazı ve sağ farın aaltındaki tamponu tutan vidaları söktüm..
depo delik değilmiş motoruda yerinden oynamamış fakat bu seferde su fışkırmıyor. heralde fıskiye motoru yanmış aklıma başka çözüm gelmiyor. yine servis yolu gözüktü..
|
|
ali dayı
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
berk,çok teşekkürler inşallah senin dediğin gibidir..
servise kalsa hemen yenisini takacak. sabah ilk işim söküp bakmak olacak..
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
hocam delındıgını zannetmıyorum kolay kolay delınmez o bence motoru yerınden cıkmıstır bendede oluyo suyu koyunca sarıl sarıl bosaltıyo davlumbazı hafıf vıdaları sokup tampon tarafındakı elımı sokup motoru oturtuyorum buyuk ıhtımal boyle bıseydır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
ali dayı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
hepinize antalya'dan sevgiler,selamlar,saygılar.. sorunuma gelince partner'in sağ ön farını servisde değiştirtmiştim. servisde ne yaptılarsa silecek suyumun deposu delinmiş. içinde su durmuyor yukardan dökünce şırr diye aşağıdan akıp gidiyor. bu gün servisde tekrar baktılar, delinmiş dediler.. silecek suyu deposunun dışardan görünmesi neredeyse imkansız. bir yere çarpıpda tampon parçalanırsa depo da belki delinir. ne yaptıysam servise hatasını kabul ettiremedim. 130 tl istiyorlar değiştirmeye. elim anahtar tutuyor.. nasıl sökebileceğim hakkında bir fikir verebilirseniz,zormu kolaymı,basitmi..? teşekkürler.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |