|
uzaktan kumanda çalışmıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Adem.307
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2020 Konum: Sarıyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2020 Saat 00:30 |
|
Pil modeli ararken komut zincirini gördüm denedim oldu, elinize sağlık. Bu arada araç kontağından daha basit yapılıyor bilginiz olsun
|
||
enginbey
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ÇOK ŞÜKÜR DENEDİM ÇALIŞIYOR :)
|
||
enginbey
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
enginbey
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ALLAH RAZI OLSUN DENEDİM OLDU ÇALIŞIYOR KUMANDAM :)
|
||
mehmet3580
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hay allah razı olsun şuan gecenin saat 1i indim arabanın yanına kontakla olan önerinizi denedim işe yradı kumanda tekrar kullanımda arabam peugeut 407 kapıdan kitlemek çok zor geliyordu:)
|
||
hacyabi
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
buda benzer fakat farklı bir anlatım..
"Kumanda pili değişiminden sonra, yada herhangi bir nedenle aracın kumandası aracın kapılarını açıp kapatmadığında kumandayı araca tanıtmak gerekir. Buna kumanda senkronizasyonu denir. Bunu yapmak için sürücü tarafındaki anahtar deliğine anahtarımızı takarak kilitleme yönünde çeviriyoruz. Kilitleme yönünde çevirilmiş vaziyette tutarken, bir yandan da kumanda kilitleme tuşuna basılı tutuyoruz. Yaklaşık 5 saniye kadar basılı tutulduğunda kapı kilidinden tıkırtı sesi duyacaksınız. Anahtarı çıkarın Ve kumandadan kapı açma tuşuna basın. İşte bu kadar anahtarınız tekrar aracınıza tanıtıldı. Genellikle bu işlem servislerde yeni anahtar siparişi verildiğinde gelen anahtarı araca tanıtmak için yapılır. Bazen kumanda pilini değiştirdiğinizde de bu işlem gerekebilir." konuyu açan arkadaşa da yukarıdakı cevabı yazan arkadaşa da foruma da teşekkürler. aracım peugeot 308 1.6 hdi 2008 model, bu yöntemi uygular uygulamaz kumandalı anahtar yeniden aktif. |
||
albayrak81
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı albayrak81
|
|
|
||
Driverghost
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
|
|
Arkadaslaslar araniza yeni katildim. Benimde bi sorunum var 2003 model partner aracimin kumandasi calismiyor. Bu konu hakkinda bana yardimci olabilirmisiniz. Ne yapmam gerekiyor. Sadece kumanda calismiyor.
|
||
rzsrht
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam kontak noktaları dediğin yerler nerelerdir. bir de plastik yerlere temas ettirmeyin diyosun kartın üstünde plastik yerler nerelerdir ki. kusura bakma bilmediğim için. bendede uzaktan kumanda çalışmamaya başladı. önce bir alıyor bir almıyordu şimdi hiç almıyor.
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alim satim bolumune yeni bir konu acsaydin daha guzel olurdu. |
||
safrane23
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
|
Arkadaşlar satıyorum ....
|
||
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
||
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pili iki kere değiştirdim fakat hala bir çözüme ulaşamadım
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
|
Merhaba, pili azalmış olabilir mi? Bir kontrol ettirin isterseniz. Eğer öyle ise yeni pil takarsınız. Yalnız yeni pil takıldığında araca yeniden tanıtmanız gerekebilir gibi bir şeyler okumuştum, pili değiştirdikten sonra çalışmaz ise paniğe kapılmayın
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
MuratUlg
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benimde bu konuda sorunum var ayrı bir başlık açmim belki yardımcı olursunuz. Kumanda gayet güzel çalışıyor ancak sadece arabanın 5 cm yakındayken onun dışında uzaktan bir işlevi yok gibi açmıyor kapatmıyor vs. nedir sorun bir türlü çözemedim
|
||
2005 1.4 HDİ XR
|
||
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kaputun içinde, motorun arkasinda montajlı benimki. Sizinki farklı yerde olabilir. |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
çetin
1. Vites 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
üstad;tam nerde bu siren acaba ?
|
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
|
80 likse kumanda etanolden kafayı bulmuştur ondan çalışıyordur Geçmiş olsun -Not: Sorun çözüldüğüne göre espri yapabilirim diye düşündüm-
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kolonyaginda da alkol var. Eyup Sabri'nin 80 lik kolonyasi ise daha iyi olur Gecmis olsun |
||
safrane23
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
|
koliva bu bilgilendirme için teşekkür ederim kumandanın içini kolonyayla temizledim atık kumanda çalışıyor teşekkürler...
|
||
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
||
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
muhtemelen alarm sireninde sorun var yenisini alip değiştirebilirsin. ön kaputtun içinde siren. |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |