![]() |
|
peugeot 106 spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 22:52 |
kardeş öncelikle önlere yay takılıyor arkalara torsiyon ayarıyla indiriliyor lastik ölçüne bakılırsa 3 cm yay uygun olur sana 15 lık jant lastikleri değiştirirsen 195 45 15 5 cm yay olabilir surtme yapmaz...
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 tane bile cevap alamamısız ya bişey diyemiyorum :)
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyler linkini verdiğim iki helezon arasında kaldım. 106 larda sadece önlere mi helezon taklıyor arkalar torsiyonlardan mı ayarlanıyor öyle bişey duymuştum.
sizce hangi helezon ve kac cm almalıyım araba da orjinal yaylar mevcut hala 15" jant var lastik ebatlarım 195 50 15 dir cevaplar için teşekkür ediyorum şimdiden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |