![]() |
|
yeni bir sorunla yine.. fan hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wol_kan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Şubat - 1979 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: işçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2012 Saat 21:28 |
kardeş geçmiş olsun kayış kopmuş olabilir tak sesi öyle yapar aynı kayış aynı zamanda devirdaim pompasını çevirmektedir eğer devirdaim pompası çalışmazsa soğumuş su devri olmaz ve buda hararete sebep olur
|
|
aslan kral 306 1.8
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek cok yerden kaynaklanabilir. Fan hic mi devreye girmiyor?
Sorunu bulmak icin ilk once sigortalarini kontrol etmelisin. Düzenleyen koliva - 16 Haziran 2012 Saat 10:52 |
|
![]() |
|
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar geçen günlerde konu açmıştım aracımdan tak diye ses elmesiyle klimam arızalanmıstım tam olarak baktıramadım ve aracı klimasız kullandım ancak bugun farkettim ki araç fan da açmıyormus ve bugun su kaynatmıs motor yakma ihtimali var klimayı açınca aracı sarsıyor sallantı yapıyor acaip acaba tesisat mı arızalandı genel sorun ne olabilir servis çok uzak burda pek kımseye söktürmeyi de isemiyorum açıkcası ama fanı neden devre dısı bırakır ki
|
|
![]() 3000 devirden sonra TDİ biter HDİ başlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |