![]() |
|
Servisin Verdiği Fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 Saat 22:12 |
valla ustad bunu bende merak edıorum kol da auto var ama daha devreye gırdıgını gormedım :))
|
|
![]() |
|
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
![]() ![]() ![]() ![]() |
sansasyon61 bizim araçlarda otomatik far sensörü varmı ya 2005 model benimki varsa nasıl çalışıyo bu :)
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
hayırlı olsun bklm inş sakat bişiy koymamıştır:)
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
aynen sanayıde yaptırdım ustad zaten konan yag aynı fıltrelerı ne koydu bılmıorum acıkcası sonucta degıstrdım sakat bıse koyduysa adamı sakatlarım sora :D
|
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben filtreleri yan sanayi kullansaydım 80tl ye gelecekti filtreleri orjinal peugeot kullandım filtreleri ve yağı ben kendim peugeot parçaları satan esnaftan aldım 90tlye özel servisede 10tl ye işcilik verdim yan sanayi ve orjinallerinin görünüş ve kutularının aynı olduğunu gördüm satan esnaf ikisinide yan yana getirdi hangisini alırsan al dedi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
sansasyon61 sanayide yaptırdın dimi ?
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
nkre51 aynı işlermlerı be 90 a yaptırdım kım kıme ne kaptırısa olmuş piyasa valla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
bana verireln fiyat 270 100 tl nere 270 nere nkre51 sanayidemi yaptırdın sen özel servistemi
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
bugün 1.4 benzinli aracımın yağ ve filtre bakımı yaptırdım
10-40 total yağ 4litre yağ filtresi polen filtresi hava filtresi işcilik toplam 100 tl fiyat nasıl
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
İki z rot bir fren hortumu 55 tl iscilik 50 tl ozel servis te yaptirdim. Sizce fiyat nasil iscilik ?
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
saolasın Allah kimseye vermesin ne diyim ama yapanında allah belesını versin . bi arkadaş anlatıyodu kalem gibi bişiy varmış boyalı kapatıyo diyodu öle bişiy duyanınız varmı acaba
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
Mfirat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Gecmis olsun herkese elletme hocam arabayi bmimkine pert dediler mide bulandiriyolar
|
|
38 AR 306
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
evet yetkili servis . doru devir daim pompasıda dediler hepsi birlikte . bi sıkıntıdaha var arabanın komple arkadan sağından heryerini baya bi çizmişler yurdum insanı derin çizmişler götürdüm kaportacıya sanayiye kapanmaz bu dediler rutuş olucak falan macun çekersek komple kapılar boyanır dediler mecbur rutuş yaptırıcaz artık , bide oda ne benim ön kaput değişmiş arabanın sağlı sollu kapıları boyalıymış ben alalı 2 ay falan oluo ankaradan bide aldım servise götürdm baktılar falan bi aletle orjinal dediler heryerini bboyalarına baktılar boya yok dediler siz nasıl yorumlarsınız bu işi benim aklım mantıgım almıo. 2005 model benim araba 22.500 e aldım çok pahalıyamı almışım satarken artık kaça gider bişiyler diyin içimi rahatlatcak:)) cok bozuldu bugun morelim sanayinin onunden geçmem artık
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
trıger derken set olarak mı degıstırcek kayısı mı onu takıp et ustad bazıları tamamını degıstrmeyıp degıstrmıs gıbı gosterıyor trıgerle bırlıkte genelde su devırdaım pompasını degıstırırler benım bıldıgım kı bugun bende oda degıstı
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
yetkili servisse iyi aa özelse çok pahalı
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
arkadaşlar bugün servise gittim triger kayışı işte bide yıllık bakımı falan fiyat almaya
Motor yağı , Yağ filtresi,Hava filtresi,Polen filtresi,Yakıt filtresi = 270 tl sölediler Triger ve onun yanında biişiy deposu mu ne oluyomus adını unuttum şimdi toplam 480 dediler sizce iyimidir yoksa verdikleri fiyat çokmu uçuk |
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |