![]() |
|
Bsi Beyni hakkında bilgisi olan ? Esp için yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2012 Saat 13:00 |
haklısın adam satarkende demiyor ki su kusuru var hiç birimiz nerdeyse
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
esp cc lerden standart özellik hepsinde var zaten tuşuda var ama ne yapmışlarsa ne kadar bilinçsiz kullanıcılar var anlamıyorum
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
peki aracında ESP olduğundan nasıl eminsin gerçi cc modeli sanırım spor olanlar demi onlarda olacak haliyle
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Arkadaşlar aracım 307 1.6 cc aldığımdan beri esp çalışmıyor sanırım yazılımsal Esp off tuşuna basıyorum tık yok viraja hızlı giriyorum tık yok ekranı açarken esp ışığıda yanmıyor sorun sanırım bsi den bu bsi nin yazılımı filan güncelleniyormu ? nasıl yapılabilir acaba bi fikriniz varmı 1 senedir araç bende bi kere aküm zayıfladıgında calıstırmak ıstedım butun ısıklarla bırlıkte esp ısıgı yanmıstı ekranda arıza lambalarıyla onun harıcınde hıc gormedım yandıgını
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |