![]() |
|
Peugeot 306 lpg önerisi olan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 17:41 |
Lpg onerisinden daha cok lpg ustasi onerisi arasaniz daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
djtomcat ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2011 model 306 yok, sanırım 307 demek istedin veya 2001 demek istediniz sanırım.
bana kalsa ben hiç taktırma,ama taktırmak zorundaysan prins taktır derim.
|
|
![]() |
|
hüseyinyanik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hüseyinyanik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar kusura bakmayın daha öncede bu konular konuşulmuş ama net bir cevap bulamadım forumda. Baya araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım. Benim Peugeot 306 xr platinium marka 2011 model aracım var. 96000 km' de şu an lpg yok. Bulunduğumuz ilçede kısa mesafelerde kullanıyorum. Yaklaşık 0,50 kuruş yakıyor. Lpg taktırmayı düşünüyorum. Öneriniz nedir. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
Hüseyin YANIK
Sosyal Yardım İncelem Görevlisi
Bilecik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |