![]() |
|
balata ve disk degisimi sonrasi gelen cizirti!!!:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
manavgatside ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 20:27 |
bende o ses geliyordu balataları değiştirdik 1 hafta daha öttü. 9 000 km yine başladı sanırım yine balatadan. bence yeni balata al 1 hafta dene sonra ön tasıyıcaya bak
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar sorunu bulduk bugun ustayla malesef bizim on tasiyici gobekden hafif egri ve tekerlegi salliyor:(
dogal olarak disk de sallaniyor balatalarda hafifce dans ediyor anlayacaginiz simdi bana on tasiyici lazim sag ve sol 2. ci el sizin tanidiginiz warmi yardimci olabilecek?
|
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
![]() ![]() ![]() ![]() |
normaldir arkadaşlar balatalrın disklere alışması biraz zaman alır bir süre sonra keser hemen hemen bütün araçlarda olur.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Ben balans yaptırdım şu ara yok gibi.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
arkadaşlar sıcak sıcak söyliyim.cızırtı sankı düdük otmesı gıbıdır ince ince gelir.bunun nedenleride şudur---sağ yada soldan iyice dinleyin--var sayım sağdan geliyor frene hafif basılı tutun ilerleme anında araç yalpalıyorsa direksiyonu sallıyorsa yamuktur--yok öyle bir sorun dersiniz. fren hortumlarınızı söktürüp yeni fren hortumu taktırın işlem tamamdır.onu yaptırdınız halamı olmuyor ön fren merkezlerini söktürüp baktıracaksınız yenı başımdan geçti hadi kolay gelsin size...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
balatayı takamamışlardır tel diske sürtüyordur hemen yaptırdığınız yere idin güzelim diskler mahfolur
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bende balata ve disk degisimi yaptirdim . Bende de ses var .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
arkadaslar tekrar merhaba ...
bugun aracimin on disk ve balatalari degistirdim araci surdukden 1 saat sonra on tekerleklerden cizirti gelmeye basladi frene basinca kesiyor sorun nedir acaba sizlere sormak istedim ustaya goturmeden once?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |