![]() |
|
206 sol ayna elektrikli kirildi:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 09:50 |
KOMPLE AYNA SATILIR. şahinpeugeottan siparişini ver bence
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayna komple satılır kasası satılmaz
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisi olan yok sanirim benimde ucgen gibi olan yer saglam diger parca kirildi ucgen yer bagli dokum
Bi parca var aynanin donmesini saglayan oda saglam sadece kapatip acigimiz kasa lazim yokmu bilgili bi arkadas |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
geçmiş olsun hocam :)
hatta el atmışken bu aynanın kapıya bağlandığı üçgen şeklindeki plastiği çıkarabilirmiyiz nasıl çıkarırız onu da yazıverseniz bi ![]() benim aynalar da sonradan değişmiş biraz dışarda duruyo araçtan, onu araca iyice sabitleyip silikonlamak istiyorum altında sünger gibi bişi var araçtan uzak tutuyo parçayı arası açık duruyo arabayla onu çıkartcam |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Arkadaslar iyi aksamlar arabama nazar degdi sol ayna zor kapaniyordu bugun yikamaya gittim
Su tutarken ayna cat yere dustu kapiyla baglanti yeri saglam acip kapattigimiz kisim yani esas aynanin bulundugu kisim diger tarafi kapiya baglantili olan taraf duruyor silikonladim bantladim simdi ayna alicam acaba bunun sadece kasasi satiliyormu bilen birisi varsa aramizda ve yardimci olursaniz cok sewinirim |
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |