![]() |
|
Su fıskiye sorunu!!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 Saat 21:54 |
Motor kaput kapağının altında( yalıtımın iç tarafında) fıskiye boruları var . Oradan basınçlı hava vurdurun sorun çözülür bence
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bıraz geç cevap yazdım cok ozur dılıyorum bılgılerınız ıcın tesekkurler hava üfletme işini yarın bı denıyım
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
hava falan üfletiyorlar motorla açılılabiliyor. Benim arabada da tıkanmıştı bir türlü açılmadı
değişmiştik başlıkları.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle bi işlemi tamirci yapmaz diyodum o kadar uğraştığıma yazık o zaman ya 5 liraya açıyolarsa bugün hemen gidiyorum |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
tamirciye git 5 liraya açar 2 dkda. benim hepsi tıkalıydı söktü halletti hemen
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
%99 tıkanmıştır ve açması da çok zor oluyor.
bende şu an sağda da solda da 1er delik tıkalı diğer 2 delikle idare ediyorum ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
tıkanmıstır
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
tıkanmıştır. yerinden çıkar anlaşılır. olmadı hortum tıkanmıştır....
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Arkadaşlar merhaba.
Aracımın sol tarafındaki fıskiye çalışmıyor,sebebi ne olabilir? Diğeri normal standartlarda çalısmaktadır.
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |