|
PEUGEOT 206 ARACIMDAN SESLER GELİYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aslan275
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: PEUGEOT 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 14:47 |
ZATEN MÜZİK HİÇ KISILMIYO BENDEYKEN SESİ DUYDUM MU AÇIYORUM SON SES MÜZİĞİ BASIYORUM GAZA O ZAMAN ACAYİP ZEVK VERİYOR İŞTE :)
|
|
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL.
|
|
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Büyük harf bagırmak anlamında formda,1.O çıtırtı sesleri cam yada krikosundan gelıyor,206 kapı izalasyonu zayıf biraz kapı pandızotunu sokup inceleyebilirsin.Ayrıca kapı içine bütiself yada ziftli band gibi malzemelerle izalasyon yapabilirsin.Camı tutan tırnaklar var onlar boşladıgında ses yapıyor.
2.Bagaj kapak pandizotunu sök içerisine bak belki gevsek parca vardır.Ayrıca vidalı malzeme yok hepsi percınlı ıncele ama unutma 206'da sesi kesemezsin bol bol müzik dinle sesi bol aç :) |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
aslan275
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: PEUGEOT 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BU FORUMU ÇOK SEVİYORUM VE BİLİYORUMKİ BU KONU DAHA ONCE ÇOK TARTIŞILDI AMA BEN AYRINTILI İLGİ İSTİYORUM OYÜZDEN AÇTIM.
1. 2004 MODEL PEUGEOT 206 IM VAR. ALALI 7 AY OLDU VE SAĞ VE SOL KAPILARDAN ÇOK İNCE BİR ÇITIRDI SESLERİ GELİYOR BU SESLER İÇİN NE YAPMAM LAZIM. BİR SİLİKON SPREY VAR DİYORLARDI ARADIM ÇOĞU YERDE YOK BANA BU SİLİKON HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ADI NEDIR NERDE BULUNUR FİLAN VE BAŞKA NE YAPABILIRIM CITIRDI ICIN . 2. İSE BENIM ARKA BAJAĞ DAN SES GELİYOR BU KAPAKDAN GELİYOR BEN BAYAĞI INCELEDIM KİLİT KISMINA SUNGER DOLADIM KAPANIRKEN SESSIZ KAPANIYOR PLAKANIN ALT KISMINI YUMUSAK SUNGER YAPISTIRDIM PLAKA DAN SES GELMIOR ARTIK VE FREN LAMBASININ OLDUĞU PLASTIK KISMADA YALITIM CEKTIM ORLARDAN DEĞİLMİŞ SİZCE NE OLABİLİR ? STEPNE SAĞLAM BAĞLI ONDADA SIKINTI YOK BAGAJ KILIDINI MI DEGISTIRMEM GEREKLI YADA FITIL LER MI SAGLAM DEIL DICEM ONLARDA SAĞLAM BANA BIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN .
|
|
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |