![]() |
|
Peugeot 206 1.6 XT alınır mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa68
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 Saat 21:32 |
birde 1.6 xt motor 16v 110 bg mi yoksa 90 bg filan mı biraz baktım ama motor ile ilgili sonuç bulamadım saolasın senide yorduk bugün
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herzaman.. sormak istediklerini tüm detayları ile aydınlatalım. memnunnıyetle
|
|
![]() |
|
mustafa68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa68
![]() ![]() ![]() ![]() |
saolasın dostum bende aynı şekilde tipi ve seriliği yönünden hoşuma gitti
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mukemmeldir.. şiddetle tavsiye ederim cok memnunum 206mdan o bir tutkudur araba değildir arkadastanda öte kapı onunde yada park ettgım herhangı bıyerde sureklı onu ızlemek bana huzur verıyor.. yakıt cimrisi 20 tl gaz ile 96 km sehırıcınde.. daha ne olsun şekilse şekill performanssa performanss spor araba hem kucuk boyutları ıle park sorunu ortadan kaldrıyor.. ayrıca satmak ıstedıgınde anında gider.. daha saysam aklımdakılerı bu konu uzar gider... arabanı kötülemıyorum yanlıs anlaama ama opelll vectra cok hantal arac agır kasa cok yakıt vs vs.. saygılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa68
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamın aleyküm arkadaşlar opel vectra b aracım var ama şu sıralar peugeotların 206 hastası olmaya başladım sizce bu aracın yakıtı,yol tutuşu,yedek parça fiyatları nasıldır şimdiden teşekkürler herkeze
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |