|
2 Gün bekledimi hava yapıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sarp
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2012 Saat 18:18 |
enjeksiyon pompası mazotta su veya oksijen var diyen müşirden önceyse olabilir çünkü aracım düşük devir yüksek hızda 1-2 dakika aralıklarla sinyal veriyor su var diye anlamadım gitti. tutabildiğim aklıma gelen her vidayı kontrol ettim yine yapıyor. aklıma o dediğim müşirin contası geliyor ancak cesaret edemiyorum sökmeye. bulunduğum yer tamirciye uzak parçacı desen hiç yok. binmeyim diyorum mazot çok pahalı ancak çalıştırıncada gidiyorum ne yapayım kimsenin başına gelmedimi bu acaba
|
|
sarp
|
|
Ali
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mazot otomatiği varmıdır bilmiyorum ama otomatikle ilgili bir sorun olabilir.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Iki ihtimal var:
1. Yakit deposundan pompaya kadar olan dusuk basincli borularda cok kucuk kacak var ve pompa hava cekiyor. 2. Enjeksiyon pompasinda kacak var. Yerinizde olsam ilk olarak 2. secenekten baslardim. |
|
sarp
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tüm bakımları yapıldı 2 ay oluyor ancak sorun devam ediyor bütün filtreler değişti genel 10.000 bakımı 2. gün bakıyorum şeffaf hortumda mazot gözükmüyor.
|
|
sarp
|
|
dynamic07
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dynamic07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Mazot filtresini değiştirmenizde fayda var diye düşünüyorum.
|
|
sarp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2006 partner 1.9 aracımı evin önüne durdurunca bir gün çalıştırmasam hava yapıyor kaputu açıp pompalamak zorunda kalıyorum. birde devir düşükken iniş inerken mazotta oksijen yada su var uyarı ışığı yanıyor. bu biryerinden hava alıyor ancak liftle bile kaldırıp baktık ancak bir nemerme bir kaçak göremedik bu hava yapma problemi nerden olur yardımcı olurmusunuz?
|
|
sarp
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |