![]() |
|
Dreksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 21:48 |
Aynen ilk yağmur yağdığında da aynı şeyler oluyor, gecen bi viraja girdim hızlı girdiğimi anladım hafif fren yapayım dedim. Resmen drift yaptım virajda ama biraz da tırstım :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet yerler buz oldugunda direksiyon simidi sanki boş dönüyor gibi oluyor
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
muhammed43040 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
![]() ![]() ![]() ![]() |
yerler buz o yüzden daha kolay dönüyor olmasın
![]() |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herhangı bir sıkıntı yoksa problem yok
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah Arabama bındığımde Dreksiyonumun gerektıgınden fazla yumusak oldugunu anladım kiş nedenıyle hıdrolık sıkıntı yaptı dıyecem ama ne alaka sorunun sebebı ne olabılır ?
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |