![]() |
|
otomatik cam kaldırma modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 23:23 |
||
özel msj atılamıyor. hala duruyormu????
|
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
o özellikde olsa bu fiyat olmaz dostum.onlar 150 civarında olması gerek olduğu yerde açıp kapatma özelliği
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
o özellik yok benim bildiğim kadarıyla.
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Benim istediğim özellik bazı araçlarda olan cam düğmesine bir süre basılı tutunca camın kendi kapanması ve ya açılması.
206 kullanan arkadaşlar bilir bazı kumandalarda A harfi vardır eğer bu harf varsa düğmeyi bir süre basılı tutunca cam kendilinden inep veya kapanır. Bu özelliğide katıyorsa kaçırılmaz. |
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
||
aynı zamandada manuel elinizle indirip kaldırırsınız..unutmaya karşılık yapılmış göze hitap eden olay arkadaşlar.
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar oto elektrikci yapar çok basittir.
1--camların ikisinide indirdiniz 2--aracı stop ettiniz 3--aracı kilitleme tuşuna bastınız (aracınız kilitlenirken aynı zamanda camlar otomatik şekilde kalkar kapanır) 4--açıkmı unuttum derdiniz olmaz önce sağ sonra solu kaldırır youtubede videosu olması gerek her araca uyumludur
|
|||
Peugeot 106 XR..
|||
![]() |
|||
||
peki kurulum işi nasıl oluyor. basit mi biz yapabilirmiyiz, yoksa oto elektrikçiye mi yaptırılacak. ben almayı düşünebilirim.
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Model fark etmeden kullanılabilirmiyiz. ayrıca bunu araca kurulumu nasıl oluyor?
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Peki bu cam düğmesine bir süre basılı tuttuğumuzda otomatik kapanma olayıda yapıyor mu ?
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
merkezi kilide bağlanır aracınızın camları açık iken kapılar kitlediğinizde cam otomatik kalkar
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
||
CAM Kaldırma modulu cam kaldırmadır yani :D |
|||
![]() |
|||
||
Hocam nereye nasıl uygulandığı hakkında biraz ayrınıtılı bilgi verebilir misiniz?
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar almıştım aracımı almadan once ancak aldığım araçda var 55 liraya almıştım PTüyelerine 35 liraya gonderirim
|
|||
Peugeot 106 XR..
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |