![]() |
|
Hız Sabitleme Kolunu Aracına Sonradan Uygulayanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2012 Saat 01:01 |
|||
güncel
|
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Yetkili servisler yapmıyorlar zaten, oluyorsa da olmuyor demişlerdir.Bir de planet2000 programına sahip olan özel servislerde deneyin. ![]() |
||||
![]() |
||||
mert_sy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
gittim konya yetkili servise orda adem usta vardı olmadı dedi
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Oluyor ya neden olmasın gaz teli yoksa müşürler varsa oluyor, hatta konyada bir usta iyi yapıyor diyorlardı:)
|
||||
![]() |
||||
mert_sy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|||
Ya arkadaşlar bende 2006 1.4 benzinli düz vites 307 var, konyaya gittim takamadılar, sabitlemedi. Usta olmadı dedi ve yolladı beni. Oluyormu olmuyormu anlamadım bende taktırmak istiyorumm
|
||||
![]() |
||||
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
|||
2001 206 GTI araçlara uygulanabilirmi bu işlem.
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
sende elini çabuk tutuver gari.
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
kampanya bitmeden alırım inşallah ![]() |
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
abi gel sana şu kampanyalı olanlardan bir tane alalım takalım
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
güncel
|
||||
![]() |
||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|||
130a aldım, hiç kullanmadım kutusuna kadar duruyor. aynı fiyattan vericem
|
||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||||
![]() |
||||
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
|||
merhabalar bu olayı 2000 model 306 XT lere yapabiliyor muyuz ?
|
||||
![]() |
||||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|||
Eğer uygunsa fiyatı ben alabilirim kardeşim.Ne kadar istiyorsun.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Hayırlı olsun ![]() |
||||
![]() |
||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|||
50TL mi alıyorlar onun için. yuhh. ben para vermeden bağlatıyorum bilgisayara. bu arada bende kol mevcut hiç kullanmadım isteyene aldığım fiyattan veririm.
|
||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||||
![]() |
||||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|||
hayırlı olsun güle güle kullanın :)) |
||||
![]() |
||||
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
|||
evet sonunda bende bugün taktırdım arkadaşlar hız sabitleyiciyi aracım 2004 307 teknoplus ekranda hız sabitleyici bilgisi çıkmadı gitmişken yazılımınıda güncelleteyim dedim bsı güncel dediler zaten motor güncelleştirmesi yapıldı sadece ama gene ekrana görüntülü olacak şekilde kullanamadık normal olarak çalışıyor şimdi işçilik olarak 50 tl verdim montajı kendim yaptım hız sabitleyiciyi açtımakta güncellşetirme yaptırıp açtırmakta aynı ücret olunca dedim yazılımınıda güncelleteyim dedim erzurum çimenler pejoda yaptırdım
|
||||
![]() |
||||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|||
geçiciyse güzel ama kalıcıysa çok kötü! |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Evet forumda değişiklik olmuş yine neden ki acaba? :) |
||||
![]() |
||||
|||
Aracın şu ağır bakımlarını halletsem bende yaptırmayı çok istiyorum.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |