|
yedek parça garantisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 Saat 16:26 |
otomatikte peugeot biraz zayıf galiba çok sorun oluyor bu vites otomatiklerde
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
narkotik71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
vergi öder gibi.valf değiştireceğim.
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Ben de garanti 1 yıl olarak biliyorum.
|
|
narkotik71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
selam.arkadaşlar 13 ay önce seviste selonoıd valfleri değiştirdim.şimdi yıne arac basınç arzası veriyor(automatic gear fault)malum arza. servis valfler arzalı ise garanti. 1 yıl dedi.dışardan ustalar km.hesabı diye söylediler.bu konuda bilgisi olan varmı.10km kullandım valfleri vuruntu yıne başladı.servise yılda bır, 500tl daha mı vereceğiz .
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |