|
307 arka tampon sokumu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2016 Saat 11:02 |
bendede aynı problem vardı
ben tamponu söktürdüm o dandık lastık parçaları söktüm 5 litrelik peti 2 ye bölüp oraya sılıkonla yapıştırdım üstünede cadır bantı dıye satılan saglam bant çektım su alma ıhtımalı kalmadı
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı sorun bende de var geçen yoğun yağmurdan dolayı resmen stepne yeri havuz olmuş balık atsan kesinlikle günlerce yaşayacak derecede nasıl alıyor o kadar suyu anlamış değilim ?
Neyseki kuruladım temizledim. Silikonlama işlemi çözüm sağladı mı diye bilgi dönen olmamış sanırım. Kesin sonuç elde eden varmı ben silikonladım birdaha su almıyor diye ? yada başka olumlu çözüm ? |
|
canbulat55
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canbulat55
|
Bende yagmur yagdiginda veya arabayi yıkadığımda bagajda balik tutuyorum ilk firsatta benimde bu olaya bi el atmam lazim...
|
|
PEUGEOT 307 2004 1.6 XT PREMİUM OTOMATİK BENZİN/LPG GÜMÜŞ GRİ
|
|
Psh
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben bagajdaki stepnenin altındaki yuvarlak plastik parçayı kenarından birazcık kanırtarak suyu tahliye yoluna gittim. Atık su birikmiyor.
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotoğraflar silinmiş tekrar yükleme imkanınız var mı acaba ? yarın tamponu sökmek istiyorum benimde bagajım su doluyor.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
genelde plastik aksamın pek sirkülasyonu olmadıgı için cok pahalı oluyor bence gereksiz ben silikon cektim siyaz 5 tl silikon 2,5 tl tabanca siyah silikon :) 7,5 tl olay kapanmıstır
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
silikonmu çekmek iyidir yoksa o su kaçıran parçaları temin ederek yenileri ile değiştirmekmi daha iyidir ? ortalama fiyatıda nekadardır ki o iki parçanın ? |
|
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
teşekkuru hak etmiş olmam lazım :)
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
gorkemteke
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
arkadaşlar ilk olarak satopları sokuyoruz sonra stopların altından ilk resimde gördügünüz somunlar cıkıcak sonları sokuceksiniz
sonra ise lastiklerin ustunde davlumbazın altında okla gösterdigim bir vida var onu sokuyorsunuz resmini cekmeyi unuttugum 4 tane kilip ve bir vida daha var bu dör klips tamponun en alt sag ve sol köşesinde 2şer adet bunlar davlumbazla tamponu birbirine baglıyor diger vida ise tamponun altında tamponu araca baglıyor alta yattıgınız zaman zaten dikkatinizi ceker esas olay su alan bolumler ise şimdi geliyor bunlaru silikon ile etrafını döndüm plaka aydınlatma kablolarının geldigi yeri ise komple siyah silikon ile döndum su olayını kesti o resimlerde aşagıda kolay gelsin arkadaşlar hepinize işlem cok basit NOT BEN BU İŞLEMİ GECE 11DE CANIM SIKILDI ÖYLE YAPTIM :) |
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emeğinize sağlık çok işime yarıyacak bende söküp arka tarafa bir egzoz yeri açacam sağ sol birer egzoz olursa hiç fena olmaz
|
|
gorkemteke
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
arkadaşlar uzun bir ugraş sonucu bugun arkadaşımla yemek molasında soktum ama sorunu gidermeye vaktimiz yetmedi yemek molası bitti ama yarın olayı halediyorum akşama ayrıntılı olarak resimleri buraya atıcam şimdiden emegi gecen her keze teşekkur ederim
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nereden miş ?
|
|
gorkemteke
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
bu gün sokmeyi denedim ama elimde kalıcak gibi geldi hiç ellemedim ama suyun geldigi yeri kesin ve kesin belle dim :)
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+güpgüncel
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bence bu macunla slikonla olacak iş değil. başka bişey var bu işte. bi conta falan cürümesi var bence.
|
|
hallowman2005
1. Vites 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
|
görkem şemada belirtilmeyen bi husus var. Bagaj kapağını açtığında iç kısımda kalan plastik bölüm perçinlidir .Perçinleri matkap yardımı ile sökerek o parçayı çıkardıktan sonra sökme işlemine başlarsın
kolay gelsin
|
|
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|
gorkemteke
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
hallowmen2005 cok tşk ederim pazar nöbetciyim deniycem :) nöbette boş durmamak lazım
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arakdaşlar bu sabah bende farkettim ki bagajımda yarı olimpik bi yüzme havuzu varmış :S napcaz yahu :(
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |