![]() |
|
Peugeot kaza testleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 09:09 |
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koşullar farklı sanırım , aynı seneki daha üst sekment araçlardan örnekler Düzenleyen Üçyüzaltı - 23 Aralık 2011 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ben ankaradan gelirken aynı şekilde kafa kafa giriyorduk
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
markaya yordumuz yokki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taş vurukları,top vurukları,yaslanma izleri.Daha neler neler.
![]() |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Video ları izleyince korktum valla.Peugeot'un kaportası ince mi sanki?306 ve 406 nın çarpışma testi sonuçları feci :) Gerçi üretildiği yıldaki diğer araçlarada bakmak lazım ama normalde de bana biraz ince geliyor kaportası.Ufak göçükler çok mesela aracımda ve bir çoğu nedenini bilemiyorum ama ben aracı aldıktan sonra oldu.Varmı fikri olan?
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
focusun testinde sabit bir yere vuruyor. ya karşıdan gelen bir arabaya vursa???
Lütfen daha dikkatli olalım. Aşırı hızdan kaçınalım. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bu çarpma testleri bence hiç gerçeği yansıtmıyor.Sonuçta bir araba 64 km le çarpmayabilir.100 ü var bu işin ne biliyim 140 ı var değilmi ya bu hızlarda ne olacak?
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ön çarpışma testinde 64 km/h (40mph) hızındaki araç duran bir bariyere çarpmaktadır. Yan çarpışma testinde ise 50 km/h (31mph) hızındaki bir bariyer aracın sürücü kapısı tarafından çarpmakta, direk ile yapılan çarpışma testi ise 29 km/h (18mph) hızında yanal hareket eden araç 259mm çapındaki durağan bir direğe yine sürücü kapısı kısmından çarptırmak suretiyle gerçekleştirilir.
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
arkadaşlar bu testte hız kac oluyor?
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
bunlar sadece ayağımızı gazdan keselim diye yapılan videolar. marka we modellere yormamak lazım
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
bizim bi arkadaş war ford'a biner. bu videoyu izletmiştim. arabayı satmaya karar werdi. salak yaa :) demezmi ulan hoşaf gibi oldu araba ben buna binmem. yaw arkadaş aracı 200 le duwara wurursan bugati'nin bile pestili çıkar
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bazen aklıma gelir bu video bir süre çekerim gazdan ayağımı , şimdi hızdan deil ekonomiden zevk almayı öğrendim az yakınca seviniom bu sayede hız yapmıom
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
120 mph yaklaşık 193 km/h olarak düşünün. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
306 Ve 406 hemen hemen aynılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Eyvallah
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
parçaları da aynı diye biliyorum... paylaşım için teşekkürler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |