![]() |
|
geri vites lambaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 22:48 |
tam emin olduysan söküp dene eğer emin değilsen bir elektirikçiye göster çok yakından çekmişsin ama sanırım doğru yerdesin
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
kaan'in bahsettigi sensorun once kablosunu sokun. Basit mantikta calisan bir sensor oldugundan islevi aslinda gelen kablolari kisa devre yapmaktir. O yuzden cikardiginiz kabloyu bir ek kablo ile kisa devre yapabilirsiniz. Bu sekilde lambalarin yanip yanmadigini ve sensorun bozuk olup olmadigini anlayabilirsiniz. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
şanzumanın üzerinde akünün altında gri soketli
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. aracımı aldığımdan beri geri vites lambalarım yanmıyor. lambaları kontrol ettim ikiside sağlam. sigortalarıda kontrol ettim sıkıntı yok. benim tahminim geri vites müşüründe bir sorun var. geri vites müşürü acaba nerede? bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum kolay gelsin.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |