![]() |
|
307 cd changer alternatifi çözüldü resimli montaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
programmerkezi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı programmerkezi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2016 Saat 18:17 |
ARKADASLAR HERKESE SELAM VE SAYGILAR: BİR SORUM OLUCAK.
Bende usb aparatı aldım ve şuan usb den dinliyorum orjinal teyipti benimkide. bildiklerimi paylaşim. en fazla 8 gb flash bellek te çalışıyor diye biliyorum. sormak istediğim. şu şarkılar çalındığında track yada 01 olarak çıkıyor. BUNLARA İSİM VERMENİN BİR YOLU OLMALI YA? DENEYENİNİZ YOK MU YADA BİR FİKİR VEREBİLİCEK ARKADAŞLAR ? |
|
![]() |
|
snipper42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı snipper42
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende size CD changer tablosunu gizlemek için küllük bölümünde yaptığım çalışmayı paylaşacağım.
[IMG]http:// ![]() [IMG]http:// ![]() [IMG]http:// ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da son hali [IMG]http:// ![]() Düzenleyen snipper42 - 18 Ocak 2016 Saat 15:04 |
|
![]() |
|
ANLSLN35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de aracıma audio system in montajını elektrikçi bi arkadaşıma yaptırdım. Müzikleri rahatça dinleyebiliyorum ancak ekranda herhangi bir bilgi göremiyorum. Fm e ye da CD ye geçtiğim zaman ekranda bilgi yazıyo ancak cd changer modunda olunca herhangi bir değişiklik görünmüyor. Acaba nasıl çözebilirim ?
|
|
307 1.6 HDI LOOK
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Modül arac model yılı ayırt etmiyor sadece model ile alakalı mesela 206 modülünde soket farklı ve honda modülünde soket farklı kafalar aynı ama , birinde vardı 90 tl. Ye modülü veriyor bana ama kablo 206 ya uymuyor kablo sordum 75 tl dediler bende sıfır modül alırım daha iyi dedim :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Tesekkurler
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
arkadaşlar başlıktan anlaşılabileceği gibi cd changer alternatifi. ürün aslında siyah bir kutu (modül) sadece araca göre ara kablo soketi değişiklik gösteriyor. satın alınırken aracınızın tam tanımını istiyorlar. ben makyajlı aracıma da taktım. 150tl. 206 ya da uygun bir ara kablo ve soket ile satışı mutlaka vardır. internette aratın. 206 cd modülü olarak aratırsanız bulabilirsiniz.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Olabilir aslında Yasin , o kutunun Kapağı var herhalde o Kapağı da takıp delikleri açarak orjinal görüntü olur ama ben 206 îma da alacam bu aparattan , ve torpidoya koyacağım çünkü usb yi ve sd yi bi kere takacagız
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Birsey daha soracagim yanlis anlasilmasin islem guzel olmus fakat o takilan parca acaba bu bos bolumun arkasinda birakip sadece usb aux ve kart girislerinin gorunebilecegi delikler acilabilir miydi. Yani arka tarafta bunu yapabileceginiz bosluk var mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
206 lara bu islem yapilabiliyo mu
|
|
![]() |
|
Emeğine değmiş , şu 307 lerdeki yuva 206 ımda da olsaydı double din teyp takardım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
bende istanbulda oturuyorum bana cd changeri aktif edebilecek yer önerebilirmisiniz benim teybe cadence usb changer bağladım ama calısmadı cd changer aktif edilmesi lazım |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
feline arkadaiım benim yaptırdığım bu değil.cd changerı cıkartıp yerine pioneer teyp taktım.teybide kumandaya bağladım orginal teyp kumandasına.bu arkadas farklı birsey yapmış ama hem görüntü hem kalite benimkisi daha iyi oldu..
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
elinize sağlık güzel olmuş.fakat merak işte işlem yapılırken sigaramı içiliyordu yoksa fotoğraf kalitesi mi süper ötesi :)
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün izmirden kumanda kolum geldi.hemen taktım vallahi süper oldu.izmirdeki colega35 abimizin ellerine sağlık allah razı olsun beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı.hemde bu fiyata 35 tl ye on numara işçilik.kargoya verdim ertesi gün halledip hemen geri yolladı.ptt kargo 5 tl ye kolu kutuya koyup gönderiyor...307 cd changer in nazından kaprisinden sıkılan herkese tavsiye ederim.pioneer 2300ub aldım rengide araç içi renklerine uygun..hiç anlamayan biri rahatlıkla söküp takabilir.yaptırmak isteyen tüm arkadaşlar ozelden iletisim numaralari icin irtibata gecebilirler.
Düzenleyen koliva - 18 Şubat 2012 Saat 18:30 |
|
![]() |
|
samtheman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: Esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
benim 307 de
Pioneer AVH-P5000DVD var.10 numara herkese tawsiyem orginal direksyon alti pilotla bile kullana biliyon yok yok.
|
|
![]() |
|
slm arkadaşlar.adamn birtanesi pioneer teyp ve sony teyblerin çoğuna koldan umandayı uyarlıyorum diyor.kolun içerisine elektronik kart yerleştirip yapıyor.hiçbir yeri kesmeden delmeden.teyplerin arkasında W/C diye bir giriş var.orayada küçük bir parça takıyor.yani koldan uzaktan kumanda oluyor ve tüm tuşlar çalışıyor.pioneer in 2300 dan itibaren bütün modelerinde var.siz ne düşünüyorsunuz bilgisi olan var mı?aynı zamanda poneer ikırmızı ışıklısını da alırsak süper uyum sağlayacağını düşünüyorum...
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
herkese tekrar merhaba ürün aracıma olurmu diyenler, alışveriş sitelerinde satıcısına ulaşıp sorarlarsa daha sağlıklı bilgi edinirler.
ben tekrar alternatif markalar yazayım:
1.) xcarlink
2.)cadence
3.)audio system
ürünün tam ismi "digital cd changer"
alışveriş sitelerinde "orjinal teybinize usb/sd" diye geçer. satıcıyı bulup sorarsanız size tam bilgi verirler.
NOT: satıcı değilim, satıcı falan tanımıyorum, gidin alın falan da demiyorum
![]() bilgi edinmek isteyenleri satıcılara yönlendiriyorum çünkü ben de satıcıya sordum. ![]() Düzenleyen albayman - 01 Aralık 2011 Saat 22:41 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
okan20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Ellerinize sağlık güzel olmuş. Aracım 2004 307 1.4 HDI XR 2 ay oldu alalı üzerinde kasetçalar var sadece. Cd çalar yok. Bu sistemi aracıma bağlayabilir miyim?
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
elinize sağlık güzel olmuş.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Ellerinize sağlık
|
|
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |