![]() |
|
206 küllük ampülü kodu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 16:42 |
bu dipsiz park ampülünden değil onun daha ufağı. walla ne renk yandığı önemli değil sonuçta küllüğün ışık alan kısmında kırmızı cam var. ampül ne olursa olsun yine kırmızı yanacaktır.
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-t5-tipi-dipsiz-igne-gosterge-ampulu-12-volt-mavi-0405214/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr0405214&categoryId=20024646#Gorseller
şu oraya uyar o o zaman mavi diyo taksak nasıl olur mavi ışıtır mı ?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Evet 307'nin lambasi da 1,2W lik bir lamba. Aynen yukarida konusulandan. Ancak park lambasindan degil. Park lambalari 5W'lik olur. |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
307 nin küllük ampülü de aynı mıdır acaba ve bu dipsiz ampül ön park lambalarının ampülünün aynısı mıdır? |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
tamam buldum. o plastık parca cıkıyomuş. minyon dipsiz ampülmüş adı
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Hepsiburada da dipsiz gösterge ampulü olarak aratabilirsin.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Onun kafasi cikiyordur. Yukaridaki semada 73 ve 74 numarali parcalara bak. Ikisi birbirinden ayrilabilir. Yani o lambayi cekip cikarinca dipsiz lamba eline gelecek. Yani oyle olmali ![]() |
|
![]() |
|
evet modaratörum doğrudur. ampul resımdeki :D fakat nette satış yapan bı sıte bulamadım. tekirdagdada cogu yere sorduk yok.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Soyle bisey olmasi gerek. Yukaridaki resim Sedre'den alinti, farkli olmasa gerek. |
|
![]() |
|
ampul dipsiz park ampulu değil daha değişik plastık gövdesi ve 2 li metal soketi var. resmini çektım fakat yukleyemedımç hiç bi yerde de bulamıyorum ampülü.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
1,2 Wattlik lamba.
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
t5 gösterge ampulu olması lazım büyük ihtimalle
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
arkadaslar öncelikle foruma yeni katıldım hepinizi selamlıyorum. 206 için küllük ampülü alıcam fakat bızım tekirdağda böle orjinal parçalar biraz sıkıntılı. o yüzden acaba nette satan bi yer varmı ben araştırdım fakat ampülün kodunuda bilediğimden bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |