![]() |
|
Satılık 307 KONİ amortisör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 23:25 |
Talibim talibim talibim taliiiiiiiiiibim. satılmamıştır umarım ?
|
|
![]() |
|
Darwin307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darwin307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
seti 320 TL tabiki
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
ben arkaları 1 ay oldu değiştirdim monroe marka önleride değişecektim siparişlegetirecez dediler şu an ön amörtisörlerim acaip ses yapıyor acaba bunlarda ses yaparmı.bunlarda hoşuma gitti ben bikaç şey soracam bunların diğerlerinden avantajı nedir bide sadece önleri alıp taksam olurmu yoksa set halindemi kullanılması gerekiyor biraz bilgilendirirseniz almayı düşünüyorum bunun bana artısı ne olacak
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
set mi ? tek mi 320 tl
|
|
![]() |
|
Darwin307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darwin307
fiyatı düşürdüm arkadaslar, ilgilenen varsa suan 320 ytl'ye kadar cektim fiyatı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darwin307
ben bir yıl kullandım, takılırken sökülürken bir dakka bile basından ayrılmadım, hic bir zaman hic bir sıkıntı yasamadım, yerine de cuk diye oturuyor, isterseniz orjinalleriyle yanyana koyup bakabiliriz farkı var mı yok mu, tek farkı orjinal amortisör tek kulaklıdır sol taraf sag taraf diye ayrılır, koni ise iki kulaklı oldugu icin sol sag ayrımı yapmadan takabilirsiniz, lutfen hatalı bilgiler soylemeyelim, istediginiz satıcıya amortisorcuye isteyen gosterebilir
|
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
fiyat ne düşünüyosun acaba |
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
arkada amortisörler hiç benzemiyo 307 e
Düzenleyen peugeotefe - 18 Kasım 2011 Saat 14:46 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darwin307
resimler temsili degildir, kendim cekip koydum, diger arkadaslara de ozelden cevap attım
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne kadar kaldı araç üzerinde. Fiyat alabilirmiyiz
Düzenleyen okan77 - 18 Kasım 2011 Saat 13:00 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Resimler temsilimi ?
|
|
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
ben arka amörtisörleri yeni değiştim önler olmadığı için sipariş verildi onlarıda haftaya değişecem monroe marka aldım keşke öncesinde açsaydın konuyu ama genede bi fiyat versen iyi olur belki düşünürüm bide garantisi devam ediyormu
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darwin307
Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır kullandığım 307 için sarı renkli, sertlik yumuşak ayarlı Koni amortisörlerimi satıyorum, hiç bir arızası problemi yoktur, yaklaşık 6500 km kullanıldı, tabiki isteyen emin olmak için baktırabilir, ilgilenen varsa 0505 696 14 74 numaralı telefondan ya da siteden bana ulaşabilir, uygun fiyata vericem, iyi forumlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |