![]() |
|
Şansımın içine çomak sokayım :@ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 23:03 |
||
susadım benzini yakmaz olaydım
işime otobüsle gitmiş olaydım yolum düştü uzun yoldan gitmez olaydım gelmez olaydım, ara gazıyla gezmez olaydım. ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abi sende ford kullanacaksın sende.şasen var şu an elimde.ara gaz vermek isterim.derman yok dizlerimde.
|
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
![]() ![]() |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
||
sanayi bayram dolayısıyla kapalı sanırım.fakat sanayiye çekmek için yol uzunsa frenin şişer o yüzden el freniyle yoklayarak git.4lü açık olsun birde amcaya söyle giderken bizim buradaki gibi unutup araba çekerken adam sollamaya kalkmasın
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
kelepçe olayı olabilir aslında ama uçlar birbirine zar zor kavuşuyor mecbur pederin arabayla sanayiye çekicez ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
serumu benzin eritir.çünki serumda petrol ürünü.serum yerine geçici olarak bakır lpg borusu takabilirsin.hiç bilemezsen çıkmayan uçların olduğu kısımları keser ufak bir ek boruyla birleştirir.kelepçe sıkarsın.
|
|||
![]() |
|||
||
az kaldı zaten kıycam paraya baştan aşağı yaptırcam arabayı :) ama xr olması biraz beni masraf etmekten geri çekiyor sanki boşa gidecekmiş gibi ama gti olsa acımam :D |
|||
|||
![]() |
|||
||
abi götür yetkili servise şöyle bir genel baksınlar 106 ya ;)
|
|||
![]() |
|||
||
sanayiye gidebilsem keşke :D gitsem bile alsam nasıl takıcam ki tam ortadan kırılmış ya kafayı yicem kırıla kırıla ordan kırılmış töbe ya |
|||
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
serum hortumu falan kullanma ne yaparsan yap benzin eritir o saydıklarını en yakın sanayiye git benzin için hortum lazım de ondan kullan yoksa allah korusun dahada iş açarsın başına paliyo aracım varken benim başıma geldi ordan biliyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
parça olmamasına mı yanayım (ki şükür sponsorlarımız yardımımıza koşuyor) usta olmamasına mı yanayım bişey olsa parça temini var usta yok usta var parça yok bi ortayı tutturamadık |
|||
|||
![]() |
|||
||
usta olmaması büyük sıkıntı gerçekten, geçmiş olsun hocam. bende bulamıyordum diyarbakırda bi tane buldum şimdilik iyi gibi bakalım ama hadi hayırlısı diyorum artık |
|||
![]() |
|||
||
bende bu dertten muzdaripim buradada peugeot dan anlayan usta yok
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ahh ahh alanyada bide peugeot dan anlayan usta çıksa... :(
|
|||
|||
![]() |
|||
||
bencede
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
geçmiş olsun arkadaşımın ama arabandan soğuma yaptırdıkça masrafları azalır ve zevkini sürmeye başlarsın arabanın...
|
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
||
Evet gün geçmiyor ki bir sorunla daha karşılaşmayayım 1 haftadır gelen benzin kokusunun kaynağını buldum. Benzini darbe sırasında kesen konnektörün ordan gelen benzin hortumunun içindeki sert plastik kırıldı şu anda 2 hortumun içindede uç var ve çıkmıyor araba evin otoparkında mahsur kaldı Allahdan uzak bir yerde bişey olmadı :( ama sinirlerim gerildi arabanın bi yerini düzeltsem bi yeri bozuluyor bıktım artık bıktım 2 horumun içine serum hortumu sokup siyah silikonla etrafını silikonlicam bu bir çözüm olabilirmi sizce ???
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |