![]() |
|
Hondacıların arasında 1 saxo vts& Çatapat saxo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 17:10 |
|
Alan hayrını görsün valla çok baktım senin eski 306ya ama renginden dolayı aramadım valla beyaz renkten pek hoşanmıyorum işin açığı, önce senle konuştuğumuz sekman olayını hallediyimde biraz binip satıcam arabayı benim aracımda çok temiz sekman harici bi sıkıntısı yok çok şükür onuda en kısa zamanda halletcem :)
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Efe eline sağlık derslerini almışlardır heralde
![]() |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ayarlarız kolay iş o.306 çok temizdi benim sayılı 306 lardandı |
||
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Bi VTS de bana ayarlasak ya senin oraya çok gelen olur :)) hemen değilde daha sonraki zamanlar için :)) senin arabayı görmiştim ilanda beyaz olduğu için aramadım :)) tamponda drift falan bişeyler vardı demi kardeşim o araba ? :))
İlhan abi dediğin boya bukalemun diye geçiyo Alfa 156' mız vardı dediğin olay onda da vardı araba sabah, öğle, akşam 3 farklı renge giriyodu güneş ışığına göre :)) ama fabrikasyondu o aracın rengi.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
geçen ankarada bi tane gördüm belki benden başka görenlerde olmuştur.renk değiştirmiş şimdi o yanar döner renklerden yaptırmış arabayı mor mavi yeşil gibi değişip duruyo ışığa göre rengi.öyle arabaya aslında öyle renk olucak çok dikkat çekiyo.
![]() |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Abi 306 vardı yeni sattım güzel araba hoş araba ama yakıyo be vts le memnunum ben
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
bendede mavisi vardı mk1 :)) güzel uzuyo 106 gtı ile aynı zaten, ama dedğin gibi ya kırmızı yada sarı olcak abi :)
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
VTS olsun kırmızı olsun beş lira fazla olsun. İlk kazam abimin sıfır KIRMIZI VTS park halindeki eski kasa mercedese vurdum.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
vts'yi geçemez SI
benim arabayla takasa girermisin efe vts'yi :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
|
Bu Videoyu İzlesinlerde Akılları Başlarına Gelsin;
Öyle Forumlarda Atıp Tutmak Kolay Oluyor... İş Neticeye Gelince Böyle Yamuk Yumuk Giderler.. Bu Videoyu Herkes Arşivinde Bulundursun. Ne Zaman Böyle Bişey Görürseniz Yapıştırın En İyisi;
![]() |
||
![]() |
||
|
forumda bağıran hondacılar bunlar olmasın sanırım yaraları burdan geliyo
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
maşallah efe ...ben canlısını bildiğim için sıkıntı yok..
![]() |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Eğer araclar si ise geçilmelerin tek sebebi olur 3-4 vites dişlileri .Eğer bu dişlilere crx dişlisi konulursa biraz zor geçer civic sileri .
|
||
![]() |
||
|
Bu Drift Günü'nde fotosu olan Saxo mu?
|
||
![]() |
||
|
:) güzellll
|
||
![]() |
||
|
Efenin o araba uçtu deseler inanırım hacı deişik bi araba o tek göz :)
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
çeken muhterem sağolsun sunrooftan çektiği için sesleri net alamasakta iyi bir video.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
araçlar 1.6si mi gerçekten 1.5ex gibi duruyor çünkü saxo da oynama varmı? eğer 1.6 si ise helal olsun süper uzamış araba ama o kadar boy farkı olması şaşırtıcı gerçekten
![]() Düzenleyen Muhammet - 04 Kasım 2011 Saat 17:48 |
||
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
||
![]() |
||
Cüneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
sizinki ayrı güzel buda başka güzel mübarek füze gibi :) http://www.youtube.com/watch?v=ofgywnanOK0
|
||
2004 // 206 1,4xt 16V 90bg Benzinli Full
Şehitkamil/G.Antep |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |