![]() |
|
Satılık HKS Blow off ve FK 5 cm yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:44 |
Benden soylemesı pek bılgım yok bu konuda ama 200 m den elktronık blow kendın bellı edıyor hıc bır zaman asıl cuflamayı hıssedemezsınız.. ınanın HKS nn ıyı replıkasını bulursanız sanslısınız... Dedıgım gıbı elktronıge gırmeyın elktronık turbosu olmayan araclar ıcın cıkartılmıstır zaten. En ıyı replıkayı alın gerısı yalan.. Pıyasada cok farkedıyor replıka hks fıyat fıyat farklı her yerde aralarında ne fark oldugunu bende bılmıyorum denemedıgım ıcın ama ben aksaray sem tunıngten almıstım cok ta memnıun kaldım...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konyalı birinde var kendı yapıyormus elkt. blow of 200 tl mı neydı .
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elektrikli var elektrikli var :) düzgün olanları nerdeyse anlaşılmıyor |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Orjinalde bu olduğunu bilmiyordum,bunu duymak iyi oldu ![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Sakın ola Elektronık blow almayın fdostlar sesı kat kat kotu ıgrenc kı bellı edıyor kendını :D zaten orjınal blow u da ıcerıden anahtar sayesınde ıstedıgınız zaman ıptal edebılırsınız, ben aynı sıstemı kullanıyordum...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Hks var hks cik :D varr
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
80 lirayada hks var piyasada ama hepsi bir değil Mesuttakini ben dinledim araç üstünde gördüm çok iyiydi benim bir arkadaşta daha var hks beş para etmez
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bn daha antalyadayım :D |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
adam istanbulda zaten elden alırsınız ;)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
turbodakı fazla havayı ve ayagını gazdan cektıgınde gerı tepen havayı tahlıye eden bı arac ederkende cuff ses cıkarıyr alan bu sesı ıcın alıyor :D |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
bu cuff cuff ne işe yarıyor yahu turbo gibi bişe mi yoksa sadece ses mi :) hani küçükken yapardık ya
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Kargoyla değil elden teslim ederse alınabilir.
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bİraz önce buna baktım 2 3 benzeri ilan koymuş buraya eklicektim ama eklemedim sen eklemissn 5 dk geçmeden :D, 6 olumlu yorum var yeni üyefiyat çok ucuz :D sıfır diyor. hks diyor. |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi alın size cuf cuf işte ALLA ALLA HKS buda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-blow-off-valve-hks-sqv-3-kutusunda-sifir-ayni-gun-kargo-62657105/detay/ |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Kaçırdık ilanı ilk görenlerdenim ama para bulamadım ya kısmet değilmiş mesut abi :(
![]() |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Bu yaylar 306 ya olur mu peki ?
|
|
![]() |
|
Aynen öyle. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yok abi ya elektriklisi çok basit kalitesiz olmuş hiç orjinal havası vermiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bende öyle düşünüyorum abi,hemde ufak bi düğme ile çok kafa şişirdiğinde kapatılabilir hale getirerek daha fazla zevk alabilirim ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |