![]() |
|
207 GTİ ye Vialle Lpi Oluyor :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caglargungor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2012 Saat 23:42 |
thp motora brc takmışlar farklı bir kitmiş ankarada tek bir yer takabiliyormus sahibi ile biraz sohbet ettim gayet memnun kendisi vialle sistemi ise yeni bir sistem daha tam yaygınlaşmadı artık insanlar sıvı gaz püskürtmeli lpg nin gelmesini beklior vialle çıktı duydum bir kaç kişiden acaba benzin enjektörü üzerinden mi püskürtme yapıyor bilgniz varmıdır |
|
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
|
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
![]() ![]() ![]() ![]() |
metin 207 gti için lgp olmuyo o yüzden yazdım şuanda 207 gti ye olan tek kit bu o yüzden yazdık motorundan dolayı thp turbo motora yapılan tek kit bu
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oğuzhan iyide zaten performans araçlarına lpg takılabiliyor, hatta simit tüp bile istersen yapılabiliyor yani bu ilk kez olan bişey değilki.
ayrıca zaten lpg sistemi benzine göre %15 falan fazla yakar yani 10 litre benzin yakan araç lpg de 11.5 litre yakar. şuanki fiyatları da karşılaştırırsak araç %45 değil %35 daha az yakar. Düzenleyen metin - 25 Ekim 2011 Saat 08:52 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
alında cok eski bir marka hollanda markası ve kurulumu diğer lpg ler gibi değil sitesinden de bakabilirsiniz prins in direct lique max sisteminden tek eksisi benzin enjektörünü değil kendi enjektörünü kullanıyor olması fakat tüp sadece bagaja değil sıtepne kısmınada oluyor stepne seklinde bir tank yapmışlar burda cok güzel suanda dünyadaki en gelişmiş sistem bu sıvı püskürtmeli sistemmiş performans aracı olanlarında bu kitle benzinden daha fazla güç aldığını söylüyorlar bakımı yokmuş ve kurulumuda ustaya göre değil yani ustanın işçiliği diye birşey yok yurt dışından sadece sizin aracınıza özel olrak gelen ve kurulumu kolay olan bir sistem sitesinden de bakabilirsiniz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben teleflex le prins bir numara derdim ama değilmiş maşallah 3 milyarda iyi para abi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Arkdaşlar ayrıca 207 gti motoruna şuanda yapılan tr deki tek sistem bu bu sitem sıvı püskürtmeli bir sistemdir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Arkdaşlar bugün temsa nın aldığı vialle ile görüştüm ve artk 280 hp ye kadar geliştiren lpi sistemini taktıklarını öğrendim bu sistem %45 lere varan tasarruf sağlıyormuş ve benzine göre 1 litre fazla gaz yakıyo yani benzin 100 km de 10 litre ise lpi 100 km 11 litre ve aracınızın performansı yer yer 5 hp arttığını söyledi motorun gücünü hiçbir zamn azaltmaz garantisi war dedi. Yani aradan 4 sene gecse bile güc anlamında yada motora güc kaybettirme anlamnında en ufak bir zararı olmadığını söyledi Fiyatı tabiki tuzlu suanda türkiyedeki en pahalı kit
FİYATI: 3250 TL + 10 TAKSİT YAPILIYOR NAKİT: 3000 TL |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |