|
Çubuklu ön+arka logo takıldı(resimler 2.syf dipte) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2011 Saat 19:00 |
emeğinize sağlık hocam, benim fikrim komple siyah olsaydı daha iddaalı olurdu
|
|
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline sağlık hüseyin, güzel olmuş... emek nihayetinde... ama ben başka bi yere dikkatini çekmek istiyorum. trafik tescildeki plaka yazıcı ince yazdığından mıdır bilmem, sanki plaka yazılarının üzerinden geçip kalınlaştırmış gibisin. ama özellikle arka plakandaki yazılar ve çerçeve çok kötü sırıtıyo ve tez zamanda bi hal çaresine bakman lazım... arkadaki tüm güzelliği alıp götürüyo...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sonu oraya varıcak gibi abi zaten :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hüseyin Bu Şekilde Güzel Olmuş Fakat;
Komple Siyaha Boyasan Daha Güzel Olurdu Bence;
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aseton benimde aklıma geldi ama boyaya zarar verir gibi sonuçta tinerimsi bir madde
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabi önce küçük bi yere dene boyaya zarar veriyormu diye bi bak ona göre yaparsın.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
[/QUOTE]
sıcak su vd 40 bezle hızlı hızlı silince çıktı baya kalanı zamana bıraktım canım sıkıldıkça tırnakladım falan sonuç olarak temizlendi.307 nin 3 ünü japonla yapıştırmış babam hafif kaldı nasıl temizlicem onu bilmiyorum[/QUOTE] Japon yapıştırıcıyı asetonla temizleyebilirsin. oje çıkarmak için kullanılanlardan küçük bi tane alıp silebilirsin. |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abim güzel işçilik çıkarmışsın farklı bir görünüm almış ama folyo kaplama yapsan daha iyi olurdu bence.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıcak su vd 40 bezle hızlı hızlı silince çıktı baya kalanı zamana bıraktım canım sıkıldıkça tırnakladım falan sonuç olarak temizlendi.307 nin 3 ünü japonla yapıştırmış babam hafif kaldı nasıl temizlicem onu bilmiyorum |
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güzel olmuş.Komple siyah daha güzel mi olurdu stoplarda siyah duruyor. Peugeot yazısının izlerini nasıl temizledin.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
siyah 10 cm2 folyo üstüne lazer kesim beyaz dama kesicek alıcak onu siyahın üstüne yapıştırıcak. :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vermiş kadar oldun saolasın bir dükkana girdim yoğunlardı çok üstelemedim istanbula gidince halledicem ama var azda olsa muhabbetim olan bi reklamcı |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Hüseyincim kendine bi reklamcı kanka edin benim gibi :D
İstedigin zor degil yarıms saatte basar lar. istanbulda olsam yaptıırr verirdim ben sana.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
damalı siyah beyaz kaplamak geldi benim aklımada bulamadım istediğim gibi karelerin küçük olması lazım hoş durması için en fazla 2*2 cm2 gibi.Bulursam logoları birde 3 satır ekranın üstünü komple kaplamayı düşünüyorum.Vites körüğünede yine aynı şekilde kare desenli siyah beyaz berem var onu koyucam hoş olur gibi geliyor Beşiktaş aşığı bir insan olarak |
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
bence komple sıyah yap, farlarında sıyah guzel durur :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence güzel olmuş,en azından farklı,tekrar tekrar baktırıyor :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakın bu fikir ilk benim aklıma geldiyse bilmiyorum ama armaları carbon kaplasan nasıl olurdu acaba ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
siyah beyaz çubuklu yapmayı hedeflemiştim ilk ama gidip beyaz boya almak zor geldi
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Kırmızı yapaydın ya yada mavi ye beyz .
Buda güzel olmuş.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
komple siyah yapsam daha mı güzel dururdu ki???? Düzenleyen HuseyinTurk - 01 Kasım 2011 Saat 15:12 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |