![]() |
|
Bu aracın markasını bilebilirmisiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:53 |
||
giden normal hizla gidiyor kamerayi ceken cok yavas ilerliyor...;;;
|
|||
407 berline yer ucagi.....
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1.4 hdi hemde 70 bg :)
|
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
||
S600 LonG :)
|
|||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
||
ahaha karıstırma abi :) |
|||
![]() |
|||
||
![]()
Çok dikkat etmemiştim fakat yanlis araç oldğunu düşünüyorsan tek bir sonuç çıkıyor araç %99 boxster... ![]() Düzenleyen Ozan.Ersoy - 17 Ekim 2011 Saat 20:17 |
|||
![]() |
|||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
neden arkadaş arkayı çekiyo ve araç geçer geçmez o da öne dönüyo. belliki onu beliyor.kaç kişi elinde kamerayla arkadan gelen arayı bekler. bence bu video da fake. böyle çok video izledim.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ben değilim onu biliyorum:)
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
ya bisiklete binmeye gelmiyo :) emen videoya alıyosunuz :9
|
|||
![]() |
|||
||
Vayy arkadaş nekadar gizemli bir arabaymış...
Delinin biri (Gökay)kuyuya bir taş atmış,kırktane akıllı(Pgt)çıkaramamış...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Çok benziyor fakat resimde arka stopların alt kısmı beyaz görüntüde sanki tam tersi.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
Olsa olsa partnerdir kana
![]() |
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
![]() |
|||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
||
abi üstteki 2 resimle alttaki 2 tanesini ben benzetemedim. siz benzetebildinzmi ? Videoyu çeken araçta max 70 le falan gidio
|
|||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|||
![]() |
|||
||
Video görüntüleri ![]() ![]() Porsche Cayman ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
||
O yavaş oldugu için digeri çok hızlı geliyor :)
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
adım gibi eminim o araba carrrera... ha tam diplememiştir ya da daha vitesi vardır onu bilemem. dikkat ederseniz çekimin yapıldığı araç çok hızlı değil... |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar ,ilan verdim araştırmayı geniş çapta sorguluyoruz,bu aracın kim olduğunu bulucaz biraz daha bekleyin...
![]() |
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
||
Eger porş sa 180 gidiosa :D o yolda kalan benzinle e arabayı yaksın :D
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
||
307 hdi..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |